x

Krótkie informacje o nowych produktach spożywczych i innowacyjnym sprzęcie dla gastronomii oferowanych przez znane i cenione marki. Opisujemy także ciekawe kampanie promocyjne.

Premiery rynkowe - strona 1

Garden Gourmet® Wegański Tuńczyk

Garden Gourmet® Wegański Tuńczyk to idealna alternatywa ryby, która zachwyca swoją innowacyjnością!

EXBERRY® SHADE BRIGHT GREEN

GNT rozszerzyło swoją gamę zielonych produktów barwiących EXBERRY® o nowy proszek z kurkumy i spiruliny.

Chłodziarka na wino marki Asko

Firma Asko, skandynawski producent wysokiej klasy urządzeń AGD, stworzyła gamę chłodziarek na wino, aby pielęgnacja i przechowywanie każdej kolekcji stały się łatwe i przyjemne.

PLANTON CASHEW - NOWY ORZECH W RODZINIE OD MAGDY PLANT-BASED

W czerwcu 2022 zadebiutowały długo wyczekiwane roślinne jogurty Planton na bazie nerkowców!

JAK PEPPERONI THE VEGETARIAN BUTCHER

Jak Pepperoni The Vegetarian Butcher to wegański odpowiednikkiełbasy pepperoni. Jest produkowany na bazie soi niemodyfikowanejgenetycznie.

VEGE BURGER Z GRUNTU DOBRE

Klasyczny w wyglądzie i innowacyjny w smaku.

CZYSTE WYJEBONGO

Czyste Wyjebongo dołącza właśnie do Wyjebongo Marakuja i Wyjebongo Granat. Filozofia w płynie to definicja nowego trunku, który powstanie zawdzięcza Januszowi Palikotowi i Tomkowi Czechowskiemu z Manufaktury Piwa Wódki i Wina.

KUCHENKI INDUCS

Indukcyjne kuchenki INDUCS odpowiadają na potrzeby najbardziej wymagających szefów kuchni i oferują najlepsze urządzenia w wielu zróżnicowanych wariantach.

KAWA DARK BRAZYLIA CERRADO PATROCINIO HAYB

Kawa speciality wypalona przez palarnię HAYB to świetne rozwiązanie dla poszukujących ziaren idealnych pod klasyczne espresso - zarówno w kawiarni, jak i w biurze.

DZICZYZNA W DWÓCH LUB TRZECH SMAKACH

Leśny gulasz HoReCa Las-Kalisz to kompozycja surowego mięsa gulaszowego pochodzącego z dwóch lub trzech rodzajów dziczyzny.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej