Produkty
Ser Manchego od Bidfood Farutex

W swojej kuchni Hiszpanie celebrują wiele lokalnych tradycji. Jedną z nich jest ser Manchego, który trafił właśnie do oferty Bidfood Farutex.

Zdrowe śliwki

Na polskim rynku rośnie zainteresowanie zdrową żywnością wysokiej jakości. W trend ten wpisuje się również śliwka kalifornijska, o której właściwościach kulinarnych, odżywczych i zdrowotnych można było porozmawiać z ekspertami w trakcie WorldFood Poland.

Apple & Blackberry - nowy smak napoju Fentimans

Połączenie słodkich i aromatycznych jabłek z orzeźwiającym smakiem cierpkich jeżyn - to nowy wariant napoju gazowanego Fentimans, który trafi na polski rynek. Stworzono go z myślą o konsumentach szukających sezonowych smaków i alternatywy do klasycznych napojów gazowanych.

Bakemaster

Bakemaster to nowa marka na rynku cukiernictwa i piekarnictwa. Są to produkty dedykowane dla branży cukierniczej i piekarniczej.

Sosy gastronomiczne Prymat GastroLine

Firma Prymat rozwinęła swój asortyment o kolejną kategorię - sosy gastronomiczne Prymat GastroLine.

Olej kokosowy MAKRO Chef

Linia MAKRO Chef obejmuje wysokiej jakości produkty i półprodukty spożywcze, w opakowaniach dostosowanych do potrzeb gastronomii. Olej kokosowy to nowość w portfolio marki.

NESPRESSO AGUILA 220

Ekspres o zaawansowanej technologii i ponadczasowym wzornictwie, zaprojektowany by zaspokoić potrzeby dużych restauracji, kawiarni, cukierni i piekarni.

MAKARONY WŁOSKIE OD BIDFOOD FARUTEX

Bez dwóch zdań makaron to narodowa potrawa Italii. Pasty różnią się nie tylko kształtem i długością, ale co ważne − składem.

WSZYSTKO, CO POTRZEBNE DO KAWY I HERBATY!

Na polskim rynku pojawiła się nowa marka - Espresso Warehouse - należąca do Tchibo Coffee Service.

GRZAŃCA GRZEJEMY NA ŻOŁĄDKOWEJ GORZKIEJ

Grzaniec na Żołądkowej Gorzkiej to innowacyjny, prosty sposób podania tego kultowego już trunku - doskonale sprawdzi się, gdy za oknem śnieg i plucha, a my nie marzymy o niczym innym, tylko o szklance czegoś rozgrzewającego i pysznego.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej