Produkty
MATERIA ZŁOŻONA

Są coraz lepszej jakości i dostępne w rozmaitych rodzajach. Mogą stanowić dobrą wizytówkę lokalu. Serwetki papierowe - jak wybrać te najlepsze do restauracji? Oferta producentów daje ogromną elastyczność.

SYNERGIA CZŁOWIEKA I TECHNOLOGII

Firma Segafredo Zanetti Poland wprowadziła na rynek nowatorski ekspres ciśnieniowy New 105 Multiboiler. Model 105 Multiboiler charakteryzuje się elegancją, połączona z łatwością użytkowania.

TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!

Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).

NOWOŚĆ OD DUNI

Firma Duni wypuściła na rynek nową kolekcję jednorazowych, w 100% biodegradowalnych kubków do kawy. W ofercie można znaleźć produkty o różnych rozmiarach, zarówno do ciepłych, jaki i zimnych napojów.

OSMOZA BWT BESTAQUA - WIELKIE MOŻLIWOŚCI W MAŁEJ OBUDOWIE

Odwrócona osmoza jest procesem membranowym, który pozwala przefiltrować i oddzielić z wody niepożądane składniki, takie jak wapń, sód czy metale ciężkie, jednocześnie przepuszczając tylko czyste molekuły wody.

TORK EASYCUBE

Firmy z branży sprzątającej chętnie wykorzystują nowe możliwości płynące z użytkowania nowoczesnej technologii. Ale od czego zacząć i jaki będzie rzeczywisty efekt? Odpowiedź dają wyniki najnowszych badań nad Tork EasyCube, wiodącym na świecie oprogramowaniem do zarządzania sprzątaniem obiektów.

Segafredo Organic - naturalny wybór w twojej kawiarni

W odpowiedzi na potrzeby gastronomów sięgających po branżowe trendy Segafredo Zanetti Poland wprowadziła do oferty certyfikowaną mieszankę Segafredo Organic.

Wegańskie nowości od Aviko

W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na ofertę odpowiednią dla wegetarian i wegan Aviko przygotowało dwie nowości.

PUDEŁKO PEŁNE INSPIRACJI? TAK, CHEF!

Chefs Culinar prezentuje klientom tajemniczą nowość. Warzywno-owocowe pudełko Sous Fresh pobudzi kreatywność każdego szefa kuchni. W paczce niespodziance umieszczono całą gamę zdrowych, barwnych i niekonwencjonalnych składników.

TRES AMIGOS - NOWA MARKA PRODUKTÓW OD FIRMY FANEX

Tres Amigos to linia naturalnych dodatków gastronomicznych. Nowe wyroby skierowane są do szeroko pojętego rynku HoReCa i dostępne są jedynie w sprzedaży hurtowej. Obecnie w skład marki wchodzi ponad 20 produktów, ale ich oferta będzie sukcesywnie powiększana.

WŁOSKIE WĘDLINY OD BIDFOOD FARUTEX

Spróbuj tych nasyconych historią i smakiem wędlin! Pełna oferta produktów dostępna w stacjonarnych działach obsługi klienta oraz u przedstawicieli handlowych.

NOWOŚĆ! CROISSANT SZYNKA I SER

Oryginalny croissant w wersji wytrawnej. Klasyczny croissant nadziewany widocznym plasterkiem szynki i aromatycznym serem Maasdamer. Posypany wiórkami sera.

PODWAWELSKA EKSTRA, ŻYWIECKA I KRAKOWSKA SUCHA GWARANCJĄ JAKOŚCI I SMAKU

Od ubiegłego roku trwa kampania informacyjno-promocyjna nawiązująca do zdrowych i świadomych wyborów konsumentów.

BROWNIES, BLONDIES I SERNIKI W ERLENBACHER

Już od 40 lat firma Erlenbacher Backwaren GmbH jest numerem jeden w segmencie głęboko zamrożonych ciast, tortów i deserów europejskiego rynku out-of-home. Produkty nie mają dodanych sztucznych aromatów, barwników oraz uwodornionych tłuszczów i olejów.

SMOKI - FILTRACJA SADZY I TŁUSZCZU

Urządzenia eliminują do 95 proc. cząsteczek sadzy z dymu oraz znacząco obniżają jego temperaturę, zwiększając bezpieczeństwo pożarowe budynków.

LAZUR W ZALEWIE OLEJOWEJ DLA PROFESJONALISTÓW

Sery pleśniowe Lazur Srebrzysty i Złocisty w zalewie olejowej dostępne są w postaci gotowych do użycia kostek w aromatycznej zalewie, którą tworzy wyrazista kompozycja ziół i suszonych pomidorów.

OBIETNICA NIEPOWTARZALNEGO SMAKU? TAK, CHEF!

Chefs Culinar oferuje produkty z linii WIBERG à la carte, w skład której wchodzą aromatyczne zioła i starannie wyselekcjonowane przyprawy z całego świata. Jedną z nich jest Orangia Sun - puder o intensywnym smaku świeżo startej skórki pomarańczowej z delikatną nutą owocu.

AVIKO GN GRATIN 4 X 2,5 KG

Gratiny ziemniaczane do systemu Gastro Norm to połączenie gotowanych na parze talarków ziemniaczanych i pysznego sosu. Ideale rozwiązanie dla gastronomii zbiorowego żywienia i cateringu.

MARWIT WCHODZI NA RYNEK HORECA!

Czołowy polski producent soków i surówek z segmentu convenience rozpoczął dystrybucję swoich flagowych produktów do hoteli, restauracji i firm zajmujących się cateringiem.

DELIVERO - APLIKACJA DO OBSŁUGI ZAMÓWIEŃ NA WYNOS OD GRUPY LSI

Delivero zwiększa efektywność realizacji zamówień i usprawnia pracę kierowców. Aplikacja daje pracownikom lokalu m.in. dostęp do informacji o statusie dostawy,

KRUSZWICA OLEJ Z ESENCJĄ MASŁA - NOWOŚĆ DLA PROFESJONALISTÓW

Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220°C to odpowiedź na rosnące oczekiwania świata gastronomii. Kruszwica Olej z Esencją Masła doskonale sprawdza się do tworzenia dań między innymi z mięs, ryb, owoców morza oraz warzyw.

POLECANE DLA CATERINGU

Urządzenia Metro-Catering-System idealnie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie wymagane są szybkość, niezawodność, trwałość i bezawaryjność. Klient zyskuje nie tylko wysoką jakość produktów, ale także większą wydajność produkcyjną.

RĘKAW RENGO HITEM CUKIERNICZYM

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował "Przegląd Piekarski i Cukierniczy". Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

Kiosk od LSI Software

KLIENT CENI SWOBODĘ, A MY WIEMY, JAK MU JĄ ZAPEWNIĆ

Nowość: Grube frytki Ultimate 18 mm

Tworząc Frytki Ultimate Farm Frites, frima myślała o szerokim rynku angielskich restauracji i pubów poszukujących grubych frytek mrożonych, które naprawdę rywalizują jakościowo z ciętymi ręcznie frytkami.

Nowość od Wine Direct

Ferrari Maximum to lekkie, odświeżające wino musujące, które pasuje do wielu okazji - możemy je pić przed posiłkiem, a nawet bez obawy pomyłki podawać w zasadzie do wszystkich potraw.

Chili nitki - nowość w ofercie marki Prymat GastroLine

Chili w formie nitek doskonale sprawdza się przede wszystkim jako element dekoracyjny do potraw. W ciągu kilku sekund nadaje daniom niezwykły efekt wizualny oraz unikalny ostry smak.

Nowe ciastka migdałowe Erlenbacher

Chrupiąco-kremowe kreacje nie zawierają glutenu ani oleju palmowego i są gotowe do podania już po chwili dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania.

Egzotyczne mięsa w Makro Polska

Sieć hurtowni Makro Polska oferuje egzotyczne mięsa z krokodyla, strusia i kangura. Produkty z kategorii premium pozwolą urozmaicić menu restauracji i zaskoczyć gości oryginalnymi daniami.

Aromatyczny afrodyzjak? Tak, chef!

W sezonie zimowym Chefs Culinar stawia na afrodyzjaki. Jednym z nich jest pasta waniliowa firmy Wiberg, której intensywny aromat kusi i intryguje.

Już 200 produktów nowych marek własnych w ofercie Makro

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych przeznaczonych dla specjalistów w gastronomii: Makro Chef i Makro Professional.

Burgery OSI Robvita

Daj się skusić na wysokiej jakości mięso wołowe w burgerach OSI ROBVITA w wersji mini 45 g

Crispers - nowość od McCain

McCain Crispers to unikalna i wyjątkowo chrupiąca najnowsza propozycja ziemniaczana od McCain.

Trio Indulgence 3 od Erlenbacher

Pełnoziarniste ciastka jabłkowo-orkiszowe (Mr. Grain): najbardziej szorstkie z całej trójki. Chrupiący miks pestek dyni i otrębów spotyka się ze świeżymi jabłkami i jagodami.

Lazur w zalewie olejowej dla profesjonalistów

Ser pleśniowy Lazur w zalewie olejowej występuje w dwóch wariantach: Srebrzysty i Złocisty.

inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
Food Service Summit 2017 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
więcej