Premiery rynkowe - strona 1




Garden Gourmet® Wegański Tuńczyk to idealna alternatywa ryby, która zachwyca swoją innowacyjnością!




GNT rozszerzyło swoją gamę zielonych produktów barwiących EXBERRY® o nowy proszek z kurkumy i spiruliny.




Firma Asko, skandynawski producent wysokiej klasy urządzeń AGD, stworzyła gamę chłodziarek na wino, aby pielęgnacja i przechowywanie każdej kolekcji stały się łatwe i przyjemne.




W czerwcu 2022 zadebiutowały długo wyczekiwane roślinne jogurty Planton na bazie nerkowców!




Jak Pepperoni The Vegetarian Butcher to wegański odpowiednikkiełbasy pepperoni. Jest produkowany na bazie soi niemodyfikowanejgenetycznie.




Klasyczny w wyglądzie i innowacyjny w smaku.




Czyste Wyjebongo dołącza właśnie do Wyjebongo Marakuja i Wyjebongo Granat. Filozofia w płynie to definicja nowego trunku, który powstanie zawdzięcza Januszowi Palikotowi i Tomkowi Czechowskiemu z Manufaktury Piwa Wódki i Wina.




Indukcyjne kuchenki INDUCS odpowiadają na potrzeby najbardziej wymagających szefów kuchni i oferują najlepsze urządzenia w wielu zróżnicowanych wariantach.




Kawa speciality wypalona przez palarnię HAYB to świetne rozwiązanie dla poszukujących ziaren idealnych pod klasyczne espresso - zarówno w kawiarni, jak i w biurze.




Leśny gulasz HoReCa Las-Kalisz to kompozycja surowego mięsa gulaszowego pochodzącego z dwóch lub trzech rodzajów dziczyzny.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

