x

Krótkie informacje o nowych produktach spożywczych i innowacyjnym sprzęcie dla gastronomii oferowanych przez znane i cenione marki. Opisujemy także ciekawe kampanie promocyjne.

Premiery rynkowe - strona 1

Porcelana, szkło, sztućce i akcesoria - ponad 20 marek w jednym miejscu

Tableart Tomasz Miszczak to dystrybutor wyjątkowej porcelany, szkła, sztućców oraz akcesoriów gastronomicznych - produktów znanych przez branżę hotelarską i gastronomiczną na całym świecie.

Rozwiązania higieniczne Katrin

Innowacyjne i inteligentne rozwiązania przeznaczone do toalet publicznych, które jest wygodne dla klientów i obsługi sprzątającej.

Fossette - pieczywo, które sprawia, że ludzie się uśmiechają

Nasze Fossette to najwyższej jakości pieczywo z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, z lekką, otwartą strukturą miękiszu, rozpoznawalne dzięki charakterystycznym dołeczkom na powierzchni (z fr. fossette).

Monin White Tea

Pochodząca z Chin biała herbata to susz z młodych pędów liści i pąków. Uważana jest za najszlachetniejszą z herbat ze względu na jej rzadkość i uprawę raz w roku.

Sezon grillowy z Hochland Professional

Polacy do ulubionych dań z grilla zaliczają grillowane warzywa, burgery, panini, steki, ryby, kiełbasy. Burgery i panini przeżywają renesans, silnie rozwija się też oferta food trucków i opcja na wynos. Do nich idealnie pasują sery topione Cheddar z oferty produktów Hochland Professional.

Wynajem zmywarek Winterhalter

Zastanawiasz się nad sposobem obniżenia kosztów związanych z prowadzeniem lokalu gastronomicznego? A może dopiero otwierasz własną działalność i obawiasz się przekroczenia budżetu? W takiej sytuacji warto przemyśleć możliwość dzierżawy sprzętu.

ConnectedCooking

Zarejestruj urządzenia Rational do ConnectedCooking i od razu korzystaj z zupełnie nowych możliwości w kuchni.

Likier brzoskwiniowy Peachtree

Nr 1 w likierach brzoskwiniowych na świecie dołącza do portfolio Stock Polska.

Lody Koral

W tym roku dla segmentu HoReCa firma Koral przygotowała lody w kuwetach o kuszących smakach, takich jak waniliowo-pomarańczowe, o smaku pianek marshmallow oraz sorbet mandarynkowy.

Katalog HoReCa dla profesjonalistów od marki Lubiana

35 fasonów, 2000 kształtów, 3000 motywów dekoracyjnych i aż 3 500 000 sztuk wyrobów miesięcznie.

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej