Premiery rynkowe - strona 1




Tableart Tomasz Miszczak to dystrybutor wyjątkowej porcelany, szkła, sztućców oraz akcesoriów gastronomicznych - produktów znanych przez branżę hotelarską i gastronomiczną na całym świecie.




Innowacyjne i inteligentne rozwiązania przeznaczone do toalet publicznych, które jest wygodne dla klientów i obsługi sprzątającej.




Nasze Fossette to najwyższej jakości pieczywo z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, z lekką, otwartą strukturą miękiszu, rozpoznawalne dzięki charakterystycznym dołeczkom na powierzchni (z fr. fossette).




Pochodząca z Chin biała herbata to susz z młodych pędów liści i pąków. Uważana jest za najszlachetniejszą z herbat ze względu na jej rzadkość i uprawę raz w roku.




Polacy do ulubionych dań z grilla zaliczają grillowane warzywa, burgery, panini, steki, ryby, kiełbasy. Burgery i panini przeżywają renesans, silnie rozwija się też oferta food trucków i opcja na wynos. Do nich idealnie pasują sery topione Cheddar z oferty produktów Hochland Professional.




Zastanawiasz się nad sposobem obniżenia kosztów związanych z prowadzeniem lokalu gastronomicznego? A może dopiero otwierasz własną działalność i obawiasz się przekroczenia budżetu? W takiej sytuacji warto przemyśleć możliwość dzierżawy sprzętu.




Zarejestruj urządzenia Rational do ConnectedCooking i od razu korzystaj z zupełnie nowych możliwości w kuchni.




Nr 1 w likierach brzoskwiniowych na świecie dołącza do portfolio Stock Polska.




W tym roku dla segmentu HoReCa firma Koral przygotowała lody w kuwetach o kuszących smakach, takich jak waniliowo-pomarańczowe, o smaku pianek marshmallow oraz sorbet mandarynkowy.




35 fasonów, 2000 kształtów, 3000 motywów dekoracyjnych i aż 3 500 000 sztuk wyrobów miesięcznie.
Inne kategorie
Podcasty


Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

