x

Tu podpowiadamy, do których książek kulinarnych warto zaglądać. Publikujemy artykuły i opinie ekspertów o szeroko pojętej kulturze stołu: o aktualnych i historycznych stylach gotowania, zjawiskach, obyczajach i standardach pracy w gastronomii oraz za barem. Piszemy też o dietach, kładąc nacisk na te propagujące zdrowe odżywianie.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej