x

Ile restauracji, tyle pomysłów na menu! My wybieramy te najlepsze i się nimi dzielimy. To dział zarówno dla profesjonalistów, jak i dla foodies oraz wszystkich otwartych na nowe smaki i idee kulinarne. Znani kucharze zdradzają tu swoje triki i przepisy na dania z wykorzystaniem sezonowych składników, a najzdolniejsi barmani – receptury na koktajle. Podpowiadamy też, jakie napoje sprawdzą się w waszym lokalu.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej