x

Ile restauracji, tyle pomysłów na menu! My wybieramy te najlepsze i się nimi dzielimy. To dział zarówno dla profesjonalistów, jak i dla foodies oraz wszystkich otwartych na nowe smaki i idee kulinarne. Znani kucharze zdradzają tu swoje triki i przepisy na dania z wykorzystaniem sezonowych składników, a najzdolniejsi barmani – receptury na koktajle. Podpowiadamy też, jakie napoje sprawdzą się w waszym lokalu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej