Video
Food Service Summit 2019 - relacja II

Zakończyła się 6. edycja jednej z najważniejszych konferencji dla branży HoReCa. Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" było odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Program skonstruowany był, zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej, chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukali natchnienia, chcieli poznać obecne trendy branży HoReCa i marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. Siłą konferencji FSS byli profesjonaliści i eksperci, czyli uznani przedstawiciele branży gastronomicznej, związani z nią od lat: restauratorzy, szefowie kuchni, sommelierzy i menedżerowie, którzy wiedzą, co zrobić, aby odnieść sukces w gastronomii. A także eksperci od marketingu i sprzedaży, którzy na branżę HoReCa patrzą z nieco odmiennej perspektywy. Konferencję poprowadziła Agata Godlewska, redaktor naczelna magazynu Food Service oraz portalu Ouichef.pl Serdecznie podziękowania za współpracę dla tegorocznych partnerów i patronów medialnych konferencji.

Obejrzyj
Food Service Summit 2019 - relacja

Zakończyła się 6. edycja jednej z najważniejszych konferencji dla branży HoReCa. Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" było odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Program skonstruowany był, zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej, chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukali natchnienia, chcieli poznać obecne trendy branży HoReCa i marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. Siłą konferencji FSS byli profesjonaliści i eksperci, czyli uznani przedstawiciele branży gastronomicznej, związani z nią od lat: restauratorzy, szefowie kuchni, sommelierzy i menedżerowie, którzy wiedzą, co zrobić, aby odnieść sukces w gastronomii. A także eksperci od marketingu i sprzedaży, którzy na branżę HoReCa patrzą z nieco odmiennej perspektywy. Konferencję poprowadzia Agata Godlewska, redaktor naczelna magazynu Food Service oraz portalu Ouichef.pl Serdecznie podziękowania za współpracę dla tegorocznych partnerów i patronów medialnych konferencji.

Obejrzyj
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" było odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Program skonstruowany był, zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej, chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukali natchnienia, chcieli poznać obecne trendy branży HoReCa i marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. Siłą konferencji FSS byli profesjonaliści i eksperci, czyli uznani przedstawiciele branży gastronomicznej, związani z nią od lat: restauratorzy, szefowie kuchni, sommelierzy i menedżerowie, którzy wiedzą, co zrobić, aby odnieść sukces w gastronomii. A także eksperci od marketingu i sprzedaży, którzy na branżę HoReCa patrzą z nieco odmiennej perspektywy.

Obejrzyj
Food Service Summit - Cool Cat

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" było odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Program skonstruowany był, zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej, chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukali natchnienia, chcieli poznać obecne trendy branży HoReCa i marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. Siłą konferencji FSS byli profesjonaliści i eksperci, czyli uznani przedstawiciele branży gastronomicznej, związani z nią od lat: restauratorzy, szefowie kuchni, sommelierzy i menedżerowie, którzy wiedzą, co zrobić, aby odnieść sukces w gastronomii. A także eksperci od marketingu i sprzedaży, którzy na branżę HoReCa patrzą z nieco odmiennej perspektywy.

Obejrzyj
Food Service Summit 2019 - Ale Wino

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" było odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Program skonstruowany był, zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej, chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukali natchnienia, chcieli poznać obecne trendy branży HoReCa i marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. Siłą konferencji FSS byli profesjonaliści i eksperci, czyli uznani przedstawiciele branży gastronomicznej, związani z nią od lat: restauratorzy, szefowie kuchni, sommelierzy i menedżerowie, którzy wiedzą, co zrobić, aby odnieść sukces w gastronomii. A także eksperci od marketingu i sprzedaży, którzy na branżę HoReCa patrzą z nieco odmiennej perspektywy.

Obejrzyj
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" jest odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Różnorodny i bogaty program konferencji to gratka zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukają natchnienia, chcieliby poznać obecne trendy branży HoReCa, marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. www.foodservicesummit.pl

Obejrzyj
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" jest odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Różnorodny i bogaty program konferencji to gratka zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukają natchnienia, chcieliby poznać obecne trendy branży HoReCa, marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. www.foodservicesummit.pl

Obejrzyj
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" jest odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Różnorodny i bogaty program konferencji to gratka zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukają natchnienia, chcieliby poznać obecne trendy branży HoReCa, marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. www.foodservicesummit.pl

Obejrzyj
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka

Inspiracją tegorocznego programu „Food Service Summit" jest odkrycie kart sukcesu ludzi tworzących cenione i popularne restauracje w Polsce. Różnorodny i bogaty program konferencji to gratka zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukają natchnienia, chcieliby poznać obecne trendy branży HoReCa, marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu. www.foodservicesummit.pl

Obejrzyj
Food Service Summit 2018 - relacja

Była to już 5. edycja „Food Service Summit” - największej ogólnopolskiej konferencji konferencji branży HoReCa. Jak na jubileusz przystało – było wyjątkowo! • 2 dni intensywnej wymiany praktycznej wiedzy i doświadczeń • warsztaty i wykłady 24 wybitnych prelegentów i trenerów • integracja 200 zaangażowanych uczestników, także podczas wieczornego afterparty Spotkaliśmy się 23-24 kwietnia 2018 roku w Łodzi! www.foodservicesummit.pl

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6

Wydawałoby się oczywiste, że na napojach zarabia się największe pieniądze - jednak wielu restauratorów nie do końca zdaje sobie z tego sprawę. O tym w jaki sposób zwiększyć sprzedaż napojów w restauracjach w kolejnym odcinku "Karty napojów" mówią: Rafał Strzelbicki (menadżer warszawskiej restauracji Ed Red) oraz Marcin Kur (sommelier z restauracji Platter w Warszawie). Rozmowę jak zawsze prowadzi Paweł Loroch. Materiał został przygotowany przez magazyn "Food Service" we współpracy z firmą Coca-Cola Polska.

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5

TISA, czyli efektywna strategia zwiększania zysków w restauracjach - oto temat kolejnego odcinka cyklu edukacyjnego "Karta napojów". Na czym polega ten system? Na to pytanie odpowiadają goście Pawła Lorocha: Matias Glusman (ekspert branży napojów) i Paweł Parma (sommelier w restauracji Tamka 43 w Warszawie). Materiał został przygotowany przez magazyn "Food Service" we współpracy z firmą Coca-Cola Polska. Materiał został przygotowany przez magazyn "Food Service" we współpracy z firmą Coca-Cola Polska.

Obejrzyj