Video
Food Service Summit 2018 - relacja

Była to już 5. edycja „Food Service Summit” - największej ogólnopolskiej konferencji konferencji branży HoReCa. Jak na jubileusz przystało – było wyjątkowo!

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6

Wydawałoby się oczywiste, że na napojach zarabia się największe pieniądze - jednak wielu restauratorów nie do końca zdaje sobie z tego sprawę. O tym w jaki ...

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5

TISA, czyli efektywna strategia zwiększania zysków w restauracjach - oto temat kolejnego odcinka cyklu edukacyjnego "Karta napojów". Na czym polega ten ...

Obejrzyj
Food Service Summit 2017 - relacja

Czwarta już edycja Food Service Summit odbyła się 14 marca 2017 w hotelu Victoria w Warszawie.

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2

Drugi odcinek cyklu "Karta napojów" dotyczy zasad łączenia alkoholi z jedzeniem. W rozmowie z Pawłem Lorochem o food-paringu mówią: Agnieszka ...

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3

"Napoje bezalkoholowe w restauracjach" - to temat kolejnego filmu z cyklu "Karta napojów". Paweł Suwała (szef kuchni) oraz Tomasz Wyszomirski (barman) ...

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 4

O kulturze serwisu w kolejnym filmie z cyklu "Karta napojów" opowiadają: Agnieszka Skrzeczyńska (sommelierka) oraz Tomasz Wyszomirski (barman).

Obejrzyj
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 1

Jak skutecznie sprzedawać napoje? Jak szkolić obsługę, żeby umiała to zrobić? O tym w pierwszym odcinku cyklu "Karta napojów" opowiadają Pawłowi ...

Obejrzyj
Grzegorz Łapanowski o Food Service Summit 2017

Obejrzyj
California Tourism - The Land of Wine & Food

The "Land of Wine and Food" television commercial produced by California Travel & Tourism Commission (CTTC) with support from Wine Institute. Includes ...

Obejrzyj
California Tourism Wine & Food - Good Life

New 30 second television spot featuring wine and food produced by CTTC with support from Wine Institute. "Visit California" and experience the good life video.

Obejrzyj
Food Service Summit 2016

Już po raz trzeci odbyło się spotkanie w gronie najbardziej doświadczonych, przedsiębiorczych i ambitnych praktyków branży HoReCa w Polsce. Tematem ...

Obejrzyj
Karta napojów - Szkolenia obsługi restauracji (odc. 1)

Jak skutecznie sprzedawać napoje? Jak szkolić obsługę, żeby umiała to zrobić? O tym w pierwszym odcinku cyklu edukacyjnego "Karta napojów" opowiadają ...

Obejrzyj
TARGI13 PINGUIN

Obejrzyj
TARGI13 EMIG SOKQUEEN

Obejrzyj
TARGI13 DORAMETAL

Obejrzyj
TARGI13 AGENCJARYNKUROLNEGO

Obejrzyj
OGÓLNY

Obejrzyj
KONFERENCJA

Obejrzyj
TARGI_TABLEART

Obejrzyj
TARGI_MULTIVAC

Obejrzyj
TARGI_HENDI

Obejrzyj
TARGI_DAJAR

Obejrzyj
TARGI_GALA_SETKA

Obejrzyj
TARGI_DERONI_BULGARIA

Obejrzyj
TARGI_CMSYSTEM

Obejrzyj
TARGI_BIZERBA

Obejrzyj
TARGI BELGIUM'SBEST

Obejrzyj
Maciej Wroński

Obejrzyj
Agnieszka Wesoły Drąg Saga

Obejrzyj
Urszula Potęga Prezes MTP

Obejrzyj
Tomasz Witomski Dilmah

Obejrzyj
Wszystko dla gastronomii

Jerzy Zduńczyk z firmy Softech mówi o funkcjonalności i szerokim zastosowaniu programu Gastro POS, rodzinie urządzeń do gastronomii firmy Posiflex oraz ...

Obejrzyj
targosz

Obejrzyj
Sebastian Krauzowicz

Obejrzyj
Robert Trzópek

Obejrzyj
winiarska

Obejrzyj
Czas na sezonowość

Tomasz Jakubiak -- kucharz i dziennikarz kulinarny znany przede wszystkim z telewizji Kuchnia+ zdradza szczegóły dotyczące swojej autorskiej książki opartej ...

Obejrzyj
Kuchnia polska jest najlepsza!

Zygmunt Chajzer był gościem "Food Service TV" z okazji licytacji czekoladowych jaj na rzecz fundacji Jolanty Kwaśniewskiej. Znany prezenter opowiada ...

Obejrzyj
Postawmy na ekologię

Rozmowa z Wojciechem Chojnickim, prezesem Winterhalter Polska -- firmy, która podczas Targów EuroGastro została laureatem nagrody za najlepszy produkt ...

Obejrzyj