x

Konferencja grupy Hendi w Warszawie

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    14.03.2023

4 marca w warszawskim hotelu Double Tree by Hilton odbyła się coroczna konferencja Grupy HENDI. Wydarzenie zgromadziło prawie 300 uczestników z całego świata.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Coroczna konferencja grupy Hendi, w której skład wchodzą firmy: Hendi Fine Dine oraz Grafen odbyła się 4 marca w Warszawie. Podczas części merytorycznej prezesi: Hendi – Maksymilian Kultys, Fine Dine – Kamil Lenart oraz współwłaściciel firmy Grafen – Ryszard Przybył, przedstawili prezentacje pokazujące ważne punkty rozwoju marek, określili strategię działań na przyszłość  i zaproponowali innowacyjne rozwiązania biznesowe.

Na uwagę  zasługuje także fakt uroczystego wprowadzenia nowych katalogów – przedpremierowa  odsłona nowych edycji spotkała się z niezwykle gorącym przyjęciem. Uroczysta gala rozpoczęła się od wręczenia nagród dystrybutorom. Najprężniej  działające firmy otrzymały m.in. statuetki Invictus i Finediner, podkreślające wartość relacji i współpracy z Grupą Hendi. 

Część artystyczna, wieńcząca całodzienne spotkanie, została uczczona niezwykłym doborem artystów. Na scenie pojawiła się między innymi Maryla Rodowicz, która zaprezentowała swoje największe przeboje. Całość gali poprowadził zaś Krzysztof Ibisz.


Autor tekstu: Artykuł Sponsorowany

Zobacz także

Szkolenie Manager w Akademii Inspiracji MAKRO

Akademia Inspiracji MAKRO wprowadziła do swojej oferty szkoleniowej nowy 5-dniowy kurs dedykowany obecnym i przyszłym managerom lokali gastronomicznych. Manager gastronomii to szkolenie, które obejmuje zagadnienia dotyczące między innymi tworzenie strategii, zarządzanie finansami czy organizację pra

MAKRO sponsorem strategicznym konkursu Arte Culinaria Italiana

Sieć hurtowni MAKRO Polska była sponsorem strategicznym 16. edycji konkursu włoskiej sztuki kulinarnej Arte Culinaria Italiana. W jury oceniającym uczestników zasiedli Rafał Zaręba i Michał Węcławek, szefowie kuchni Akademii Inspiracji MAKRO oraz Cezary Powała, szef kuchni Studia Kuchennego MAKRO,

I Mistrzostwa Polski Koktajli Bezalkoholowych. Znamy zwycięzcę!

To były pierwsze Mistrzostwa Koktajli Bezalkoholowych zorganizowane w naszym kraju. Zwyciężył je Karol Kraszewski, który będzie reprezentował Polskę z ramienia Stowarzyszenia Polskich Barmanów na mistrzostwach świata koktajli bezalkoholowych.

"Polskie mięso karmi zmysły" - ruszyła piąta edycja kampanii

Ruszyła kolejna, piąta już edycja ogólnopolskiej kampanii promocyjno-informacyjnej "Marka Polskie Mięso - Polska Smakuje" organizowanej przez Związek Polskie Mięso. W tym roku zostanie przeprowadzona pod hasłem "Polskie mięso karmi zmysły".

Lubiana zaprezentuje katalog dla branży HoReCa

Marka Lubiana po raz piąty zaprezentuje katalog swoich produktów dla gastronomii i hotelarstwa. Premiera "HoReCa dla profesjonalistów 2023" odbędzie się 28-30 marca podczas EuroGastro - Międzynarodowych Targów Branży Gastronomicznej. Czym zaskoczy tegoroczne wydanie?

Idealny cukiernik i piekarz według Tomasza Dekera, Julii Juchnowicz-Zielińskiej i Konrada Toty

Z okazji przypadającego 15 marca Dnia Piekarza i Cukiernika pytamy reprezentantów tych zawodów o blaski i cienie ich pracy. Jaki powinien być idealny cukiernik i piekarz - opowiadają mistrz świata Tomasz Deker, Julia Juchnowicz-Zielińska z piekarni Figle i Konrad Tota z Galerii Tortów Artystycznych.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

Czego potrzebuje teraz konsument? Czy zmieniać portfolio? Jak się z nim komunikować? Czy to jest moment na wprowadzanie nowości? Opowiada Jacek Sadowski, prezes Demo Effective Launching.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej