x

Akademia Bidfood dzieli się wiedzą kulinarną i biznesową

Kategoria: Twój biznes - oferta    21.02.2023

Szkolenia dla gastronomii, doradztwo kulinarne, najnowsze trendy gastronomiczne - to główne obszary działania Akademii Bidfood, która powstała na bazie wiedzy oraz wieloletniego doświadczenia Bidfood Farutex.

Akademia Bidfood dzieli się wiedzą kulinarną i biznesową. Fot. materiały reklamowe partnera
Akademia Bidfood dzieli się wiedzą kulinarną i biznesową. Fot. materiały reklamowe partnera
Firma kieruje swoją ofertę doradztwa do profesjonalistów z branży gastronomicznej. Koncepcja łączy trzy obszary:
Akademię Bidfood - szkolenia kulinarne i biznesowe m.in. dla restauracji, hoteli, kawiarni, sieci;
Akademię Orientu - to szkolenia z tematyki sushi i kuchni azjatyckich dla restauracji sushi i serwujących orientalne smaki;
Akademię Pizzy - warsztaty z pizzy i kuchni śródziemnomorskiej dla pizzerii i restauracji włoskich.

Spotkania odbywają się w profesjonalnych studiach kulinarnych ulokowanych w Warszawie, Łodzi i Wrocławiu, Krakowie oraz Gdańsku. Więcej informacji na naszej stronie www.akademiabidfood.pl.

Autor tekstu: Artykuł Sponsorowany

Zobacz także

Multi Ice Group: mamy najwięcej punktów z lodami w Polsce

Radosław Charubin, prezes Multi Ice Group - operatora "u Lodziarzy" i "LodyBonano" zdradza między innymi, jak firma pracuje nad rentownością biznesu przez cały rok, nie tylko w sezonie wiosenno-letnim. Opowiada też o nowych konceptach, które buduje firma, jak Crazy Dog i BuBu Bubble Tea.

iVario od RATIONAL: prawdziwy przełom w restauracyjnej kuchni

Niezliczone brudne garnki i patelnie, różne wyposażenie kuchni do mise en place i obsługi, zajmowanie miejsca przez frytownice i trzony kuchenne - według firmy RATIONAL, specjalisty w zakresie przygotowywania gorących potraw, to wszystko należy już do przeszłości dzięki iVario.

Convotherm mini: mały piec o ogromnych możliwościach

Nowy Convotherm mini to profesjonalny piec konwekcyjno-parowy przeznaczony przede wszystkim do małych lokali gastronomicznych, którym zależy na oszczędności miejsca oraz energii elektrycznej, a jednocześnie na maksymalnej funkcjonalności.

Jak obniżyć rachunki? Pyszne.pl oferuje restauracjom darmowe audyty

Rosnące opłaty za prąd czy gaz są dla branży gastronomicznej dużym wyzwaniem. Wielu właścicieli lokali, spodziewając się kolejnych podwyżek, poszukuje sposobów na zmniejszenie codziennych kosztów. W znalezieniu oszczędności mogą pomóc darmowe audyty, które serwis Pyszne.pl oferuje swoim partnerom.

Zdrowa Krowa: do mięsa podchodzimy odpowiedzialnie [WYWIAD]

Zdrowa Krowa to sieć restauracji, w której w roli głównej występuje wołowina, choć wegetarianie też znajdą w niej coś dla siebie. O szczegółach biznesu i projektu franczyzowego opowiada Robert Kuc, CEO sieci.

Fit Cake: jesteśmy nawigatorem rynku zdrowych słodyczy [WYWIAD]

Fit Cake jest prekursorem w dziedzinie fit deserów oferowanych w cukierniach. Firma stworzyła sieć lokali nazywanych nie-cukierniami, czy fit kawiarniami, które stanowią teraz osobną kategorię w gastronomii. O filozofii firmy oraz jej planach opowiada Rafał Kościuk, właściciel franczyzy Fit Cake.

Inne kategorie

Podcasty

Nowe kierunki rozwoju i nowe kategorie roślinnych produktów [PODCAST]

Jak zmienia się rynek roślinnych zamienników produktów odzwierzęcych? Czego możemy się spodziewać na wegańskich talerzach w niedalekiej przyszłości? Rozmawiamy o tym z Katarzyną Sałatą, przedstawicielką kampanii RoślinnieJemy.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej