x

Jak oszczędzać w gastronomii i zapewnić sobie spokój w niepewnych czasach?

Kategoria: Twój biznes - oferta    30.01.2023

Oszczędność zawsze jest w cenie, a zwłaszcza w czasie galopujących kosztów i topniejącego kapitału. Jednym z rozwiązań jest długoterminowy wynajem profesjonalnej zmywarki gastronomicznej, która pozwoli zaoszczędzić pieniądze i przyczyni się do ochrony środowiska. Taką usługę proponuje Winterhalter.

Oszczędność zawsze jest w cenie, a zwłaszcza w czasie galopujących kosztów i topniejącego kapitału. Fot. materiały prasowe
Oszczędność zawsze jest w cenie, a zwłaszcza w czasie galopujących kosztów i topniejącego kapitału. Fot. materiały prasowe
Początek nowego roku to idealny czas, by zastanowić się nad sprawdzonymi rozwiązaniami, które pozwolą bez stresu wkroczyć w nadchodzący sezon.

Winterhalter to firma rodzinna, która zyskała światową opinię niekwestionowanego eksperta w dziedzinie przemysłowego zmywania naczyń. To efekt pracy już trzeciego pokolenia Winterhalterów, nieustannie ulepszających rozwiązania technologiczne oraz jakość obsługi klientów. Nic dziwnego, że produktom marki zaufali restauratorzy i hotelarze w ponad 50 krajach świata. Winterhalter jest wiodącym producentem najwyższej jakości zmywarek o bardzo długiej żywotności.

Winterhalter Polska, jako pierwsza firma na polskim rynku, już ponad 10 lat temu zaproponowała rewolucyjny program długoterminowego najmu swojego profesjonalnego sprzętu. Jest to idealne rozwiązanie dla każdego przedsiębiorcy z branży HoReCa, który ze względu na wysokie koszty nie jest gotowy na zakup profesjonalnej zmywarki gastronomicznej.

Tymczasem zmywarka klasy premium, w pełni dopasowana do potrzeb biznesu, to nie tylko kwestia wygody, ale przede wszystkim oszczędności wody, czasu i pieniędzy, a co najważniejsze gwarantująca idealną czystość po każdym zakończonym procesie zmywania.

Długoterminowy wynajem profesjonalnej zmywarki gastronomicznej pozwoli zaoszczędzić pieniądze i przyczyni się do ochrony środowiska. Taką usługę proponuje Winterhalter. Fot. materiały prasowe
Długoterminowy wynajem profesjonalnej zmywarki gastronomicznej pozwoli zaoszczędzić pieniądze i przyczyni się do ochrony środowiska. Taką usługę proponuje Winterhalter. Fot. materiały prasowe
Oferta wynajmu zmywarek marki Winterhalter to gwarancja stałej raty w trakcie trwania umowy, którą można podpisać na 36, 48 lub 60 miesięcy. Niekwestionowanym atutem oferty wynajmu jest wliczony w miesięczną ratę serwis, którym zmywarki są objęte przez cały okres obowiązywania umowy – najemca nie musi martwić się kosztem wymiany podzespołów w przypadku awarii. Jedyną inwestycją dodatkową jest zakup środków chemicznych, które zapewniają idealne rezultaty zmywania i pełną higienę.

Decydując się na usługę wynajmu zmywarki Winterhalter, przedsiębiorca zyskuje:
• Bezpośrednią umowę podpisywaną z producentem bez żadnych pośredników.
• Gwarancję czystości – najbardziej zaawansowana technologia zmywania zadba o perfekcyjne rezultaty i czystość w kuchni.
• Większe bezpieczeństwo, które gwarantuje system CONNECTED WASH, aby zapewnić bezpieczeństwo eksploatacyjne i zmniejszyć czasy przestoju.
• Wszystko w cenie – pełny pakiet, w skład którego wchodzą: instalacja zmywarki i jej konfiguracja, gwarancja i serwis przez cały okres najmu oraz preferencyjne warunki wykupu maszyny.
• Profesjonalne doradztwo zapewnione przez naszych doświadczonych ekspertów, którzy dobiorą rozwiązania będące idealną odpowiedzią na codzienne potrzeby biznesu gastronomicznego.
• Rozwiązania indywidualne dostosowane do wynajmu sezonowego lub innego okresu korespondującego z modelem biznesowym.

Dlaczego warto?
Profesjonalna zmywarka to urządzenie, w którym już nawet w ciągu 60 sekund (tyle wynoszą najkrótsze programy w zmywarkach Winterhalter) umyjemy naczynia. Szkło, porcelana, plastik czy stal nierdzewna to materiały, dla których zostały stworzone różne programy z dopasowaną temperaturą, ciśnieniem wody i typem oraz ilością środków chemicznych. Niezależnie od wyboru zmywarki i niezależnie od wybranego programu, każdy z nich gwarantuje inaktywację wszelkich występujących drobnoustrojów, włączając w to koronawirusy.

Oferta najmu zmywarek firmy Winterhalter jest idealnym rozwiązaniem dla przedsiębiorców szukających sposobów na ograniczenie kosztów związanych z prowadzeniem lokalu gastronomicznego. To również świetna propozycja dla tych, którzy właśnie otwierają swoją działalność i obawiają się przekroczenia wyznaczonego budżetu. Długoterminowy wynajem umożliwia korzystanie z wysokiej jakości urządzeń bez konieczności ponoszenia wysokiej inwestycji. Zapoznaj się z wyjątkowo atrakcyjną ofertą na www.wynajmijzmywarke.pl.



Autor tekstu: Artykuł Sponsorowany

Zobacz także

Multi Ice Group: mamy najwięcej punktów z lodami w Polsce

Radosław Charubin, prezes Multi Ice Group - operatora "u Lodziarzy" i "LodyBonano" zdradza między innymi, jak firma pracuje nad rentownością biznesu przez cały rok, nie tylko w sezonie wiosenno-letnim. Opowiada też o nowych konceptach, które buduje firma, jak Crazy Dog i BuBu Bubble Tea.

iVario od RATIONAL: prawdziwy przełom w restauracyjnej kuchni

Niezliczone brudne garnki i patelnie, różne wyposażenie kuchni do mise en place i obsługi, zajmowanie miejsca przez frytownice i trzony kuchenne - według firmy RATIONAL, specjalisty w zakresie przygotowywania gorących potraw, to wszystko należy już do przeszłości dzięki iVario.

Convotherm mini: mały piec o ogromnych możliwościach

Nowy Convotherm mini to profesjonalny piec konwekcyjno-parowy przeznaczony przede wszystkim do małych lokali gastronomicznych, którym zależy na oszczędności miejsca oraz energii elektrycznej, a jednocześnie na maksymalnej funkcjonalności.

Jak obniżyć rachunki? Pyszne.pl oferuje restauracjom darmowe audyty

Rosnące opłaty za prąd czy gaz są dla branży gastronomicznej dużym wyzwaniem. Wielu właścicieli lokali, spodziewając się kolejnych podwyżek, poszukuje sposobów na zmniejszenie codziennych kosztów. W znalezieniu oszczędności mogą pomóc darmowe audyty, które serwis Pyszne.pl oferuje swoim partnerom.

Zdrowa Krowa: do mięsa podchodzimy odpowiedzialnie [WYWIAD]

Zdrowa Krowa to sieć restauracji, w której w roli głównej występuje wołowina, choć wegetarianie też znajdą w niej coś dla siebie. O szczegółach biznesu i projektu franczyzowego opowiada Robert Kuc, CEO sieci.

Akademia Bidfood dzieli się wiedzą kulinarną i biznesową

Szkolenia dla gastronomii, doradztwo kulinarne, najnowsze trendy gastronomiczne - to główne obszary działania Akademii Bidfood, która powstała na bazie wiedzy oraz wieloletniego doświadczenia Bidfood Farutex.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej