x

Kongres Szefów Kuchni - podsumowanie

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    21.10.2022

Kongres Szefów Kuchni odbył się 12 października w EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Wydarzenie jak zwykle okazało się istotną platformą prezentacji oferty najważniejszych i najciekawszych dostawców HoReCa.

Kongres Szefów Kuchni odbył się 12 października w EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe
Kongres Szefów Kuchni odbył się 12 października w EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe
Swoją ofertę na Kongresie Szefów Kuchni zaprezentowało 73 wyselekcjonowanych firm. Organizatorzy oszacowali, że w kongresie uczestniczyło 1823 osób, 54% uczestników stanowili szefowie kuchni i ich zastępcy, a 16% - restauratorzy. Podczas kongresy zorganizowano dwie sceny prezentacji, odbyły się na nich 24 wystąpienia, a wypowiadało się aż 42 ekspertów.

Kongres Szefów Kuchni odbył się 12 października w EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. Wydarzenie jak zwykle okazało się istotną platformą prezentacji oferty najważniejszych i najciekawszych dostawców HoReCa. 

 

Swoją ofertę na Kongresie Szefów Kuchni zaprezentowało 73 wyselekcjonowanych firm. Zdjęcie: materiały prasowe
Swoją ofertę na Kongresie Szefów Kuchni zaprezentowało 73 wyselekcjonowanych firm. Zdjęcie: materiały prasowe

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Za nami pierwsze warsztaty less waste organizowane przez Foodsi

Marka Foodsi rozpoczęła cykl warsztatów "Rozwiązania less waste dla branży gastronomicznej". Pierwsze spotkanie zorganizowano 26 stycznia w Comfort Food Studio w warszawskiej Hali Koszyki. Uczestniczyli w nim przedstawiciele stołecznych restauracji, piekarni oraz cukierni.

Dominika Kowalska Mistrzynią Polski Barista, Natalia Kwiatkowska najlepsza w Mistrzostwach Brewers Cup

Dominika Kowalska okazała się najlepszą polską baristką, zaś pierwsze miejsce w zawodach Brewers Cup zdobyła Natalia Kwiatkowska, która wywalczyła także tytuł wicemistrzyni Polski Barista.

Strajk kurierów Pyszne.pl. Czy rzeczywiście do niego doszło?

W części miast kurierzy Pyszne.pl mieli w piątek 3 lutego nie wyjść na ulice, aby dowieźć zamówione jedzenie. - Informacje o ewentualnej akcji protestacyjnej dotyczą tylko kilku lokalizacji - twierdzi firma. Odpowiada także na postulaty kurierów.

W marcu finał konkursu HEINZ Selection

Finał konkursu HEINZ Selection odbędzie się 25 marca 2023 roku podczas SMAKKi Gastrotargi w Warszawie. Zadaniem 20 finalistów będzie przygotowanie swojego flagowego burgera z wybranym sosem HEINZ.

Zespół MAKRO Polska wyróżniony certyfikatem "HR Najwyższej Jakości 2023"

Zespół MAKRO Polska po raz kolejny otrzymał certyfikat "HR Najwyższej Jakości." Nagroda ta przyznawana w ramach badania polityki i projektów HR przez Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Kadrami jest potwierdzeniem najwyższych standardów zarządzania zasobami ludzkimi.

"Ciao Italia" - cykl edukacyjny dla restauratorów

W styczniu MAKRO Polska wystartowało z bezpłatnym cyklem edukacyjnym "Ciao Italia" skierowanym do przedstawicieli branży HoReCa. Warsztaty dotyczą kuchni włoskiej.

Inne kategorie

Podcasty

Konsument, który żyje w poczuciu zagrożenia: jak z nim prowadzić dialog? [PODCAST]

Jak zmieniają się konsumenci i jak zmieniają się producenci? W jaki sposób obie te grupy odczuwają niepokoje i jak warto na nie reagować - opowiada Małgorzata Cebelińska, dyrektor handlu firmy Mlekpol.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej