x

Transgourmet i Selgros Cash & Carry na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    10.10.2022

12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie eksperci i doradcy Transgourmet Foodservice i Selgros Horeca podzielą się swoim doświadczeniem i przedstawią ofertę produktów oraz usług skierowanych do klientów gastronomicznych.

12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie na stoisku Transgourmet i Selgros doradcy klienta przedstawią szeroką ofertę usług oferowanych przez obie marki. Zdjęcie: materiały prasowe
12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie na stoisku Transgourmet i Selgros doradcy klienta przedstawią szeroką ofertę usług oferowanych przez obie marki. Zdjęcie: materiały prasowe
Ponad 70 największych dostawców branży HoReCa oraz tysiąc szefów kuchni, restauratorów i kucharzy – wszyscy spotkają się na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów, jednym z najważniejszych wydarzeń branżowych z bogatym programem prelekcji.

Na stoisku Transgourmet i Selgros doradcy klienta przedstawią szeroką ofertę usług oferowanych przez obie marki. Będzie to również okazja do degustacji potraw przygotowanych przez ekspertów Instytutu Kulinarnego Transgourmet oraz zapoznania się z wszechstronnym asortymentem marek własnych w tym m.in. TOPSELLER i TOPSELLER XXL, które odpowiadają na potrzeby każdej profesjonalnej kuchni.

– Od dłuższego czasu obserwujemy rozwój gastronomii w kierunku produktów convenience. Konsument oczekuje, że posiłek zostanie przygotowany ze zdrowych nieprzetworzonych składników i szybko podany. Oferujemy szeroki asortyment produktów i stale go optymalizujemy. Współpracujemy ściśle z dostawcami i jesteśmy przygotowani na ciągle zmieniające się potrzeby rynku. Dokładamy starań, aby spełnić oczekiwania tych klientów, dla których dobra propozycja cenowa ma największe znaczenie. Analizując ich potrzeby możemy zaproponować ofertę uszytą na miarę – mówi Zenon Badyra, dyrektor sprzedaży Transgourmet Foodservice.

Wysoki poziom obsługi klienta, partnerstwo i wzajemne wsparcie są kluczowe dla  działalności Transgourmet i Selgros. Firma od lat obsługuje każdy typ biznesu gastronomicznego, rozwijając branżę poprzez współpracę z najlepszymi kucharzami i specjalistami w Polsce. Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to możliwość nawiązania nowych kontaktów biznesowych, a także czas na rozmowy z osobami bezpośrednio zaangażowanymi w prowadzenie lokali gastronomicznych.  

– Działamy z ekspertami, śledzimy międzynarodowe trendy. Stale podnosimy kompetencje naszych klientów poprzez szkolenia i spotkania w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Odpowiadamy na potrzeby, ale i je wyprzedzamy!  – mówi Irmina Dziedzic, z-ca dyrektora Selgros Horeca.
Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów odbędzie się 12 października w EXPO  XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.

Autor tekstu: *** Promocja ***

Zobacz także

Hala Koszyki nagrodzona za akcję "Wielkie otwarcie polskiej gastronomii"

Hala Koszyki, flagowy projekt wielofunkcyjny w portfelu Globalworth Poland, została uhonorowana złotą statuetką podczas 13. edycji konkursu PRCH Retail Awards. Stołeczna food hala zdobyła I miejsce w kategorii "Wydarzenie Roku" za akcję marketingową "Wielkie otwarcie polskiej gastronomii".

Białoruś żegna się z siecią McDonald’s - jej miejsce zajmuje rosyjski brand

McDonald’s powoli znika z rynku wschodniego, tym razem z Białorusi. Jak donosi agencja PAP, zastąpi go rosyjska sieć gastronomiczna Wkusno i Toczka. Internauci mówią o "pożegnaniu z epoką", a Aleksander Łukaszenka za odejście amerykańskiej sieci dziękował Bogu.

Targi HORECA®/ GASTROFOOD/ ENOEXPO® - podsumowanie

Ponad 300 wystawców, 8843 odwiedzających, szkolenia i warsztaty, degustacje Master Class, konkursy winiarskie i wydarzenia towarzyszące: Mistrzostwa Polski Roasting & Cup Tasters oraz Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie - tak można podsumować trzy dni targów HORECA®/ GASTROFOOD/ ENOEXPO®.

Foodtech.ac organizuje największą foodtechową imprezę roku

Szóstą edycję akceleratora Foodtech.ac, która odbędzie się 8 grudnia, zwieńczy Demo Day. To święto wszystkich startupów, inwestorów, osób i firm, które widzą potrzebę zmiany sposobu, w jaki żyjemy i się odżywiamy oraz możliwość ogromnych inwestycji w ten rynek.

Jakub Żymelski i Bartosz Zajdel mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny

Tegorocznymi mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny są Jakub Żymelski, zastępca szefa kuchni hotelu i restauracji Antonińska w Lesznie oraz Bartosz Zajdel, szef kuchni restauracji Loft w Gostyniu.

Konkurs Les Chefs en Or - Polska Edycja rozstrzygnięty!

Weronika Gurynow z Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. E. Pijanowskiego w Warszawie zwyciężyła w kolejnej edycji konkursu Les Chefs en Or organizowanego przez Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry.

Inne kategorie

Podcasty

Nowe kierunki rozwoju i nowe kategorie roślinnych produktów [PODCAST]

Jak zmienia się rynek roślinnych zamienników produktów odzwierzęcych? Czego możemy się spodziewać na wegańskich talerzach w niedalekiej przyszłości? Rozmawiamy o tym z Katarzyną Sałatą, przedstawicielką kampanii RoślinnieJemy.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej