x

Puremix Connect 3+1 - nowoczesny dyspenser do soków i napojów Purena

Kategoria: Produkty    26.09.2022

Każdy, kto prowadzi lokal gastronomiczny bądź hotelowy wie, jak istotne są sprawna i jakościowa obsługa gości oraz efektowny design wyposażenia. Aby wyjść naprzeciw tym oczekiwaniom, powstał nowoczesny dyspenser do soków i napojów Purena Puremix Connect 3+1.

Grafika: materiały prasowe
Grafika: materiały prasowe
Dyspenser do soków i napojów Purena Puremix Connect 3+1 – poznajcie najważniejsze walory wyróżniające go spośród innych propozycji rynkowych.

Design, który robi wrażenie
Dzięki kompaktowym rozmiarom i elastycznemu designowi, urządzenie doskonale komponuje się w każdej przestrzeni i aranżacji. Do wyboru dostępnych jest kilka okładzin korpusu – od klasycznych, ponadczasowych wariantów o ekskluzywnej estetyce, aż po nowoczesne wzory utrzymane w wysokim połysku.

Intuicyjna obsługa i kompleksowe rozwiązania
Ekran dotykowy zapewnia w pełni komfortowe i higieniczne korzystanie z dyspensera.
    • Intuicyjny interfejs
    • Czytelne ikony
    • Komunikaty w 25 językach do wyboru

W urządzeniu dostępne są jednocześnie trzy rodzaje 100% soków lub napojów Purena oraz zimna woda niegazowana. Produkty można wybrać z wielu rodzajów i na bieżąco modyfikować warianty smakowe dostępne w urządzeniu. Nalanie jednej szklanki (180 ml) zajmuje zaledwie 6 sekund. Natomiast załadunek 3 saszetek pozwala na przygotowanie aż do 400 porcji gotowych porcji napojów lub soków.

Connect to szeroki wybór dostępnych produktów i wygodna obsługa
    • Ponad 20 rodzajów produktów do wyboru
    • Łatwy i szybki załadunek saszetek
    • Zdalne zamówienia
    • Wsparcie w formie wideo poradnika

Pełne wsparcie
Jeżeli podczas użytkowania urządzenia, będziesz potrzebować pomocy, nie musisz już czekać na przyjazd serwisu. Dzięki innowacyjnej na skalę europejską funkcji Connect marka może zapewnić natychmiastowe zdalne wsparcie i diagnostykę.

Wszelkie zmiany związane z konfiguracją możesz wprowadzać samodzielnie z pomocą przewodnika online, instrukcji obsługi oraz wsparcia poprzez wideo instruktażowe. Ale jeżeli nie masz na to czasu, marka zrobi to za Ciebie w trybie zdalnym. Przy skorzystaniu z usługi all inclusive, marka przejmuje wszelkie obowiązki związane z funkcjonowaniem urządzenia w Twoim lokalu.
    • Monitorowanie jego pracy.
    • Zabezpieczenie dostępności wskazanych produktów.
    • Zapewnienie punktualnych dostaw.

Grafika: materiały prasowe
Grafika: materiały prasowe
Doceń korzyści
    • Zużywasz do 15 x mniej plastiku, a to daje gwarancję oszczędności, pomaga środowisku oraz oszczędza przestrzeń magazynowania.
    • Wydajność – aż do 400 porcji na godzinę w zależności od rodzaju produktu.
    • Wysoka jakość w dobrej cenie.
    • Wersja Tower – nablatowa.
    • Wersja Fornir – wiele wzorów okładziny korpusu do wyboru.

Autor tekstu: Artykuł Sponsorowany

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej