W dyskusji „Jak w nowoczesnej gastronomii zarządzać budżetem?” z ramienia Winterhalter glos zabierze Joanna Sobczyk, prezes zarządu, a Marcin Nowak i Eryk Jóźwiak, regionalni dyrektorzy sprzedaży poprowadzą bardzo ciekawą prezentację „Czy tanie zmywanie jest możliwe? Kilka prostych sposobów, aby zaoszczędzić przy zachowaniu najwyższej, profesjonalnej jakości.” Prelekcja odpowie na wiele pytań dotyczących obniżania kosztów zmywania w profesjonalnej gastronomii.
– Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to dla nas bardzo ważne wydarzenie cyklicznie wpisujące się w kalendarz imprez, w których z sukcesem bierzemy udział – przyznaje Marcin Wajda, Dyrektor Marketingu i PR Winterhalter Polska.


Winterhalter Polska partnerem Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów


Jedną z najlepszych i najbardziej profesjonalnych imprez dla branży gastronomicznej jest Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów, którego kolejna edycja odbędzie się 12 października 2022 roku w hali EXPO XXI w Warszawie. Winterhalter Polska wszedł w prestiżową rolę partnera wydarzenia.
Zobacz także

MAKRO Polska zrealizowało założenia strategii odpowiedzialnego biznesu na rok 2022

Realizacja założeń strategii odpowiedzialnego biznesu jest istotnym elementem działalności MAKRO Polska. W 2022 roku firma skupiła się między innymi na: rozwoju kultury bezpieczeństwa żywności, minimalizacji negatywnego wpływu na środowisko oraz wdrożeniu programów wspierających pracowników.

Selgros Cash & Carry sponsorem Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego dla uczniów szkół gastronomicznych

16 uczestników z 8 szkół walczyło o tytuł najlepszego młodego kucharza podczas finału VII Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego. Sponsorem wydarzenia był Selgros Cash & Carry.

Foodsi, Restaurant Week i Free Now we wspólnej kampanii

Tej wiosny Foodsi kontynuuje przekaz "Tu się nie marnuje", zwracający uwagę na problem marnotrawienia jedzenia, a dodatkowo zachęca do dbania nie tylko o planetę, ale również o własne samopoczucie. Aby lepiej realizować te misję Foodsi łączy siły z Free Now i Restaurant Week.

Giancarlo Russo trenerem Akademii Inspiracji MAKRO

Do grona trenerów Akademii Inspiracji MAKRO dołączył Giancarlo Russo - znany propagator kuchni włoskiej w branży HoReCa. Poprowadzi on cykl warsztatów dotyczących trzech regionów kuchni włoskiej. Szkolenia skierowane są do zawodowych kucharzy i szefów kuchni.

Yannick Lohou i Tomasz Łagowski prowadzącymi 8 warsztaty Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Ósme warsztaty Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere odbyły się 6 marca w restauracji Belvedere. Młodzi adepci sztuki kulinarnej mieli tym razem możliwość pracy z dwoma wybitnymi szefami kuchni oraz wzięcia udziału w kolejnym wykładzie eksperckim w budynku XVIII - wiecznej Nowej Oranżerii.

Poznańskie restauracje dołączają do przewodnika Michelin

Poznań dołączy do miast, których restauracje opisane są w słynnym przewodniku Michelin. Znajdzie się w nim obok Warszawy i Krakowa.
Inne kategorie
Podcasty


Nowe kierunki rozwoju i nowe kategorie roślinnych produktów [PODCAST]

