x

Steki z dziczyzny

Kategoria: Produkty    11.04.2022

Dziczyzna wpasowuje się w nowoczesne trendy kulinarne, a dowodzą tego kolejni utytułowani szefowie kuchni.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Warunek – odpowiednie przygotowanie produktu. Marka HoReCa Las-Kalisz to m.in. oferta dziczyzny BBQ. Poza klasycznymi stekami z combra lub udźca jelenia, sarny czy dzika są też T-bone’y, tomahawki, short loiny oraz ossobuco. Pełna oferta: sklep.las-kalisz.pl/ofertaHoReCa.

Las-Kalisz sp. z o.o.
Tomnice, ul. Krotoszyńska 1
tel.: +48 62 725 42 70
e-mail: biuro@las-kalisz.pl
www.las-kalisz.pl 

 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej