x

Mikroliście słonecznika

Kategoria: Produkty    11.04.2022

Mikrolistki słonecznika są chrupkie, słodkie, o delikatnym orzechowym smaku.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Mogą służyć do dekoracji potraw oraz podnosić walory smakowe przyrządzanych dań, idealne do sałatek past i kanapek. Duża ilość magnezu zawarta w słoneczniku wspiera pracę serca i naczyń krwionośnych. Świetnie sprawdzi się w diecie osób często pijących kawę, która wypłukuje ten pierwiastek.

Baziółka by Swedeponic Polska sp. z o.o.
Kraśnicza Wola 41, 05-825 Grodzisk Mazowiecki
tel.: +48 22 755 79
kontakt@baziolka.pl, zamowienia@baziolka.pl 
www.baziolka.pl 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej