x

Gaja Grażyna Kuroń nową prowadzącą program "Na Szlaku Smaku"

Kategoria: Ludzie    28.03.2022

Gaja Grażyna Kuroń, dietetyczka i była uczestniczka programu MasterChef, została nową prowadzącą programu kulinarnego "Na Szlaku Smaku" produkowanego przez sieć supermarketów Grupę POLOmarket.

Gaja Grażyna Kuroń. Zdjęcie: Grzegorz Gołębiowski
Gaja Grażyna Kuroń. Zdjęcie: Grzegorz Gołębiowski
Program kulinarny „Na Szlaku Smaku” to projekt realizowany przez POLOmarket od wielu lat. Jego format wpisuje się w trend spotykania się przy wspólnym, rodzinnym stole i czerpania przyjemności ze wspólnego gotowania.

Gaja Grażyna Kuroń prezentować będzie zdrowe i atrakcyjne kulinarnie dania, które każdy będzie mógł samodzielnie przygotować w domu. Przepisy będą atrakcyjne dla miłośników gotowania w różnym wieku. Nowe odcinki programu promowane są pod hasłem: „Ma być smacznie i po Twojemu!”. Premiera pierwszego odcinka z nową prowadzącą miała miejsce 17 marca na kanale YouTube „Na Szlaku Smaku”.

Gaja pochodzi z rodziny o wielopokoleniowych tradycjach kulinarnych. To dietetyczka, dla której gotowanie jest wielką pasją. Uczestniczyła także w telewizyjnymi konkursie MasterChef.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Dagmara Piasecka Ramos nową dyrektor generalną i prezes zarządu w PepsiCo Polska

Zmiany w PepsiCo Polska. Od 4 lipca Dagmara Piasecka Ramos obejmie stanowisko dyrektor generalnej i prezes zarządu. Zastąpi Michała Jaszczyka, który awansował na wiceprezesa ds. rozwoju i transformacji rynków franczyzowych w Europie i dyrektora generalnego rynków franczyzowych w Europie Centralnej.

Krzysztof Bielawski szefem kuchni w bydgoskim Słonecznym Młynie

Po 10 latach Krzysztof Bielawski powrócił do bydgoskiego hotelu Słoneczny Młyn, tym razem na stanowisko szefa kuchni. - To miejsce, które otworzyło mi oczy na gastronomię - przyznaje. Serwuje tu dania z sałatami, kwiatami i ziołami z hotelowej szklarni.

Agnieszka Rojewska mistrzynią World Coffee in Good Spirits Championship!

Ogromny sukces baristki Agnieszki Rojewskiej! Zajęła pierwsze miejsce w tegorocznych Mistrzostwach Świata Coffee in Good Spirits w Mediolanie organizowanych przez Specialty Coffee Association (SCA).

Jacek Majcherek szefem kuchni w toruńskiej restauracji Szeroka No. 9

Znany z udziału w programie Top Chef Jacek Majcherek powrócił do toruńskiej restauracji Szeroka No. 9 na stanowisko szefa kuchni. Zapowiada, że lada dzień poznamy szczegóły nowego, sezonowego menu.

Krzysiek Rzyman: ekologiczna droga kawiarni STOR

Gdy mówimy o ekologicznej rewolucji w gastronomii, na myśl przychodzą kawiarnie STOR. To tam na co dzień króluje idea less waste i zielona energia. Z właścicielem kawiarni, aktywistą i podcasterem Krzyśkiem Rzymanem rozmawiamy o tym, jak mała zmiana może wpływać na kształtowanie świata.

Dawid Szkudlarek - transfer z Folwarku Folińscy do cateringu Smaczna Dieta

Dawid Szkudlarek po prawie 10 latach rozstał się z restauracją Siedem Stołów w Folwarku Folińscy. Od niedawna jest szefem kuchni cateringu dietetycznego Smaczna Dieta - Restauracja w pudełku.

Inne kategorie

Podcasty

Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

Coraz większa grupa Polaków deklaruje chęć ograniczenia spożycia mięsa, nie tylko w kuchni domowej, ale także podczas wizyt w restauracjach i spożywania dań na wynos. Chcąc trafić w ich gusta, warto rozważyć zmiany w menu lokalu na bardziej roślinne.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej