x

Roślinna ryba panierowana

Kategoria: Produkty    17.01.2022

Roślinna ryba panierowana Fish from the field to wygląd i smak prawdziwej ryby w roślinnej wersji.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Stworzona została na bazie skorzonery, czyli dawno zapomnianego warzywa nazywanego również zimowymi szparagami. Do produkcji wykorzystywane są też owoce chlebowca, mąka konopna, olej lniany i zawsze chrupiąca panierka. Nie znajdzie się w niej za to wzmacniaczy smaku aromatów, barwników, ekstraktu drożdżowego, soi oraz ości. Idealna do szybkiego przygotowania m.in. w piecu konwekcyjno-parowym. 

Frosta Foodservice
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
e-mail: foodservice@frosta.pl 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej