x

Veggs

Kategoria: Produkty    17.01.2022

vEGGs to roślinna, 100% naturalna alternatywa dla jajek, dzięki której przyrządzisz pyszną wegecznicę, omlet, quiche i inne dania jajeczne.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Służy także jako zamiennik jajek do panierowania, naleśników, słodkich wypieków czy ciasta na pierogi. vEGGs to niezbędnik w każdej kuchni, nie tylko wegan i alergików – mają długi termin przydatności, są opłacalne i możesz je wygodnie przechowywać w szafce.

Cultured Foods
Brian McWhorter Company
ul. Łukowska 44
21-470 Krzywda
www.veggs.eu

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej