x

Mięso roślinne The Vegetarian Butcher dla szefów kuchni

Kategoria: Produkty    17.01.2022

The Vegetarian Butcher to różnorodność roślinnego mięsa oddającego smak i teksturę wołowiny, wieprzowiny i kurczaka.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Produkty The Vegetarian Butcher współtworzą nowatorscy szefowie kuchni, którzy – tak jak ich goście – uwielbiają smak mięsa. Odpowiadają za to, by w teksturze i aromacie roślinne mięso niczym nie odbiegało od zwierzęcego oraz tworzą receptury, które pozwalają łatwo włączyć produkty The Vegetarian Butcher do menu. W ofercie marki The Vegetarian Butcher dostępnych jest siedem wariantów, takich jak burgery, nuggetsy, mięso mielone czy klopsy. 

Unilever Food Solutions
Al. Jerozolimskie 134 , 02-305 Warszawa
tel.: 800 66 11 11 www.unileverfoodsolutions.pl 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej