x

iVario Pro: elastyczność to podstawa

Kategoria: Produkty    28.11.2021

iVario Pro do restauracji? Naturalnie. Ten sprzęt do gotowania sprawdzi się nawet przy daniach a’ la carte.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Dno kadzi urządzenia daje się podzielić aż na cztery strefy, które można dowolnie zmieniać pod względem wielkości, rozmieszczenia i kształtów. Dzięki temu w jednej kadzi można przyrządzać identyczne lub różne potrawy. Na ekranie urządzenia widoczne jest całe dno kadzi podzielone na poszczególne strefy. Dotknięciem palca można określić, które powierzchnie mają zostać połączone w jedną strefę. Dzięki temu otrzymujemy największą możliwą elastyczność i jednocześnie łatwą obsługę. 

RATIONAL Sp. z o.o.
ul. Bokserska 66, 02-690 Warszawa
tel. +48 22 864 93 26 
info-poland@rational-online.com 
rational-online.com 

 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej