Dodatkowe informacje:
Wiktor Orliński
Kierownik Marketingu ds. Foodservice Upfield Polska sp. z o.o.
ul. Żwirki i Wigury 14, 02-092 Warszawa tel. 601 363 228
Rama Professional do ubijania 35% to alternatywa dla śmietany, która ułatwia pracę cukiernikom oraz kucharzom.
Dodatkowe informacje:
Wiktor Orliński
Kierownik Marketingu ds. Foodservice Upfield Polska sp. z o.o.
ul. Żwirki i Wigury 14, 02-092 Warszawa tel. 601 363 228
Kawa z napojem sojowym czy kokosowym? Proszę bardzo! Sieciowe kawiarnie mają w swojej ofercie propozycje dla osób unikających nabiału. Przykładem jest latte z Vege Kremem na bazie roślinnej śmietanki Flory Plant dostępna w wybranych lokalach Costa Coffee.
Foremki, wycinarki, łopatki, pęsety czy łyżki do lodów w niemal nieskończonej liczbie kształtów - to tylko kilka przykładów spośród wielu drobnych przyborów cukierniczych. Jak wybrać takie, które nie tylko ułatwią pracę, ale również uatrakcyjnią deser smakowo i wizualnie?
Restauratorzy mogą już odkrywać MOWI Supreme - unikalną odmianę łososia hodowanego z wielką troską w krystalicznie czystych wodach norweskich fiordów.
MAKRO Polska podejmuje szereg działań na rzecz ograniczenia plastiku.
Zarejestruj urządzenia Rational do ConnectedCooking i od razu korzystaj z zupełnie nowych możliwości w kuchni.
Niezwykle solidne urządzenie przeznaczone do zamykania opakowań na wynos wykonanych z różnych surowców, także roślinnych.