x

Aplikacje dla gastronomii, które ułatwią ci pracę. Bezpłatny e-book

Kategoria: Twój biznes - oferta    15.11.2021

Bidfood Farutex, dostawca żywności, napojów i produktów non food dla branży HoReCa, stworzył e-book z listą 39 aplikacji dla biznesu gastronomicznego dostępnych na smartfony. Te cyfrowe narzędzia pomogą nie tylko w zarządzaniu firmą, ale także w lepszej obsłudze gości.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Bezpłatny e-book o aplikacjach w gastronomii ułatwi prowadzenie zarówno małego, jak i dużego biznesu gastronomicznego. Powstał z myślą o tych, którym zależy na szybszym i efektywniejszym zarządzaniu pracownikami, zapasami, zamówieniami czy obsługą. Dzięki przedstawionym w e-booku aplikacjom biznes gastronomiczny można prowadzić o wiele wygodniej – z dowolnego smartfona.

E-book zawiera opis 39 aplikacji podzielonych na siedem kategorii, m.in. prowadzenie biznesu, marketing gastronomiczny, zapobieganie marnowaniu żywności, przepisy i inspiracje, z myślą o pracownikach gastronomii. W e-booku znajdują się także informacje o cenach, subskrypcjach oraz bezpośrednie linki aż do trzech sklepów z aplikacjami.

Aby pobrać e-book, wystarczy wejść na stronę bidfood.pl i zapisać się do newslettera. Rejestracja i e-book są całkowicie darmowe i dostępne dla wszystkich, którzy chcą wspierać swój biznes gastronomiczny za pomocą nowoczesnych rozwiązań.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Z OGNIA TRADYCJI

Jakie są zalety tradycyjnego, pieca opalanego naturalnym drewnem i jak wybrać ten odpowiedni? Który system wentylacji najlepiej współpracuje z danym urządzeniem? Przedstawiamy kilka możliwości.

Dobrze wypieczone, czyli oferta pieców

Podobno w przypadku chleba i pizzy 80% sukcesu to dobre, dopieszczone ciasto. Jednak nawet z najlepszego ciasta nie uzyskamy nic smacznego, jeśli nie zainwestujemy w pozostałe 20%, czyli dobry piec, w którym ciasto przyjmie finalną postać chrupiącego i aromatycznego wypieku.

Funkcjonalne i nowoczesne wyposażenie kuchenne

Dobrze wyposażone kuchnie gastronomiczne stają się coraz bardziej nowoczesne i coraz częściej przypominają miejsce akcji filmów sci-fi. Obecnie trudno sobie wyobrazić profesjonalne zaplecze kuchenne bez pieca konwekcyjno-parowego. Jakie jeszcze technologiczne nowości warto mieć w kuchni?

Transportowanie żywności

Catering to chyba najbardziej skomplikowana działalność na rynku gastronomicznym. Już samo dostarczenie jedzenia na miejsce wydarzenie jest nie lada przedsięwzięciem wymagającym precyzyjnego zaplanowania oraz sporej liczby specjalistycznego sprzętu.

50% większe obroty dzięki innowacji Klikbot?

Na rynku pojawił się nowy produkt, który ma nie tylko zwiększyć zyski restauracji, ale także uelastycznić branżę restauracyjną na sytuację związaną z obostrzeniami w czasach pandemii. Firma z Wrocławia proponuje innowacyjną platformę, która jest zintegrowana z Facebook Messengerem. Jak działa?

"Herbapol-Lublin" S.A. otwiera sklep na Allegro

"Herbapol-Lublin" S.A. - producent marek Herbapol, Big-Active, Zioła Mnicha, Nasza i Herbapol Polana - rozpoczyna sprzedaż w swoim oficjalnym sklepie na Allegro. Od kwietnia klienci mogą kupować tam swoje ulubione produkty z pełnego portfolio firmy.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej