x

Aplikacje dla gastronomii, które ułatwią ci pracę. Bezpłatny e-book

Kategoria: Twój biznes - oferta    15.11.2021

Bidfood Farutex, dostawca żywności, napojów i produktów non food dla branży HoReCa, stworzył e-book z listą 39 aplikacji dla biznesu gastronomicznego dostępnych na smartfony. Te cyfrowe narzędzia pomogą nie tylko w zarządzaniu firmą, ale także w lepszej obsłudze gości.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Bezpłatny e-book o aplikacjach w gastronomii ułatwi prowadzenie zarówno małego, jak i dużego biznesu gastronomicznego. Powstał z myślą o tych, którym zależy na szybszym i efektywniejszym zarządzaniu pracownikami, zapasami, zamówieniami czy obsługą. Dzięki przedstawionym w e-booku aplikacjom biznes gastronomiczny można prowadzić o wiele wygodniej – z dowolnego smartfona.

E-book zawiera opis 39 aplikacji podzielonych na siedem kategorii, m.in. prowadzenie biznesu, marketing gastronomiczny, zapobieganie marnowaniu żywności, przepisy i inspiracje, z myślą o pracownikach gastronomii. W e-booku znajdują się także informacje o cenach, subskrypcjach oraz bezpośrednie linki aż do trzech sklepów z aplikacjami.

Aby pobrać e-book, wystarczy wejść na stronę bidfood.pl i zapisać się do newslettera. Rejestracja i e-book są całkowicie darmowe i dostępne dla wszystkich, którzy chcą wspierać swój biznes gastronomiczny za pomocą nowoczesnych rozwiązań.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Przestrzeń sezonowa

Ogródek restauracji czy kawiarni latem to najbardziej pożądane miejsce. W letnim sezonie powstaje też coraz więcej lokali, które działają wyłącznie plenerowo. Jak ciekawie zaaranżować, wyposażyć i zadaszyć gastroogródek?

Świeże ryby i owoce morza prosto z portu pod drzwi

Nie trzeba wychodzić z domu (czy restauracyjnego biura), by zaopatrzyć się w świeże ryby i owoce morza. Ekspresowe dostawy z portów rybackich wprost pod drzwi oferuje Portside. Połowy odbywają się dopiero po złożeniu zamówienia - w duchu filozofii zero waste.

Daj swojemu start-upowi szansę na sukces!

Wystartował konkurs przeznaczony dla start-upów - Food Innovation Challenge. Podczas kwietniowych targów WorldFood Poland będzie można zawalczyć o nagrodę w wysokości 60 tysięcy zł. Już sam udział w rywalizacji umożliwia szerokie dotarcie do potencjalnych inwestorów i najważniejszych osób z branży.

Płatności bezgotówkowe w branży HoReCa

Minęły już czasy, kiedy gotówka stanowiła podstawowy środek płatniczy. Goście coraz chętniej dokonują płatności bezgotówkowych i trudno sobie wyobrazić restaurację lub kawiarnię, która ich nie obsługuje. Jakie w związku z tym możliwości i korzyści mają restauratorzy oraz goście?

Śliwkowe żniwa w Kalifornii

W sadach kalifornijskiej śliwy w Północnej Kalifornii trwają żniwa. Ze zbiorów powstaną suszone śliwki - Kalifornia jest ich największym globalnym producentem zaopatrującym 40 proc. światowych rynków.

Sery Lazur - wiórki

Jakość i wygoda w profesjonalnej kuchni.

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej