x

Aplikacje dla gastronomii, które ułatwią ci pracę. Bezpłatny e-book

Kategoria: Twój biznes - oferta    15.11.2021

Bidfood Farutex, dostawca żywności, napojów i produktów non food dla branży HoReCa, stworzył e-book z listą 39 aplikacji dla biznesu gastronomicznego dostępnych na smartfony. Te cyfrowe narzędzia pomogą nie tylko w zarządzaniu firmą, ale także w lepszej obsłudze gości.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Bezpłatny e-book o aplikacjach w gastronomii ułatwi prowadzenie zarówno małego, jak i dużego biznesu gastronomicznego. Powstał z myślą o tych, którym zależy na szybszym i efektywniejszym zarządzaniu pracownikami, zapasami, zamówieniami czy obsługą. Dzięki przedstawionym w e-booku aplikacjom biznes gastronomiczny można prowadzić o wiele wygodniej – z dowolnego smartfona.

E-book zawiera opis 39 aplikacji podzielonych na siedem kategorii, m.in. prowadzenie biznesu, marketing gastronomiczny, zapobieganie marnowaniu żywności, przepisy i inspiracje, z myślą o pracownikach gastronomii. W e-booku znajdują się także informacje o cenach, subskrypcjach oraz bezpośrednie linki aż do trzech sklepów z aplikacjami.

Aby pobrać e-book, wystarczy wejść na stronę bidfood.pl i zapisać się do newslettera. Rejestracja i e-book są całkowicie darmowe i dostępne dla wszystkich, którzy chcą wspierać swój biznes gastronomiczny za pomocą nowoczesnych rozwiązań.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Multi Ice Group: mamy najwięcej punktów z lodami w Polsce

Radosław Charubin, prezes Multi Ice Group - operatora "u Lodziarzy" i "LodyBonano" zdradza między innymi, jak firma pracuje nad rentownością biznesu przez cały rok, nie tylko w sezonie wiosenno-letnim. Opowiada też o nowych konceptach, które buduje firma, jak Crazy Dog i BuBu Bubble Tea.

iVario od RATIONAL: prawdziwy przełom w restauracyjnej kuchni

Niezliczone brudne garnki i patelnie, różne wyposażenie kuchni do mise en place i obsługi, zajmowanie miejsca przez frytownice i trzony kuchenne - według firmy RATIONAL, specjalisty w zakresie przygotowywania gorących potraw, to wszystko należy już do przeszłości dzięki iVario.

Convotherm mini: mały piec o ogromnych możliwościach

Nowy Convotherm mini to profesjonalny piec konwekcyjno-parowy przeznaczony przede wszystkim do małych lokali gastronomicznych, którym zależy na oszczędności miejsca oraz energii elektrycznej, a jednocześnie na maksymalnej funkcjonalności.

Jak obniżyć rachunki? Pyszne.pl oferuje restauracjom darmowe audyty

Rosnące opłaty za prąd czy gaz są dla branży gastronomicznej dużym wyzwaniem. Wielu właścicieli lokali, spodziewając się kolejnych podwyżek, poszukuje sposobów na zmniejszenie codziennych kosztów. W znalezieniu oszczędności mogą pomóc darmowe audyty, które serwis Pyszne.pl oferuje swoim partnerom.

Zdrowa Krowa: do mięsa podchodzimy odpowiedzialnie [WYWIAD]

Zdrowa Krowa to sieć restauracji, w której w roli głównej występuje wołowina, choć wegetarianie też znajdą w niej coś dla siebie. O szczegółach biznesu i projektu franczyzowego opowiada Robert Kuc, CEO sieci.

Akademia Bidfood dzieli się wiedzą kulinarną i biznesową

Szkolenia dla gastronomii, doradztwo kulinarne, najnowsze trendy gastronomiczne - to główne obszary działania Akademii Bidfood, która powstała na bazie wiedzy oraz wieloletniego doświadczenia Bidfood Farutex.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

Czego potrzebuje teraz konsument? Czy zmieniać portfolio? Jak się z nim komunikować? Czy to jest moment na wprowadzanie nowości? Opowiada Jacek Sadowski, prezes Demo Effective Launching.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej