x

IPOS - kompleksowy system do gastronomii

Kategoria: Produkty    11.10.2021

IPOS zapanuje nad wszystkimi procesami sprzedażowymi w restauracji.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Kelnerzy mogą pracować na centralnym POS-ie lub na przenośnym kasoterminalu, pełniącym funkcję mobilnego kelnera. Współpraca tych urządzeń pozwala optymalizować pracę. Obsługa na dowolnym urządzeniu przyjmie zamówienie, wyśle je na kuchnię, zaparkuje i podzieli rachunek, wystawi paragon lub fakturę, przyjmie płatność.
Właściciel ma pełną kontrolę nad tym, co dzieje się w biznesie dzięki systemowi do zdalnego zarządzania.

Więcej informacji: www.ipos.pl, e-mail: ipos@ipos.pl, tel.: 22 602 22 23 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej