x

Tork ponownie z nagrodą Business Superbrands

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    11.10.2021

Za nami uroczysta gala finałowa XV edycji Superbrands Polska, gdzie zostały wyłonione najsilniejsze marki, cieszące się uznaniem oraz renomą w poszczególnych branżach. Wśród nagrodzonych kolejny raz znalazła się firma Tork.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
 W imieniu Tork nagrodę Business Superbrands odebrał Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager, który na co dzień odpowiada za budowanie strategii i komunikację zewnętrzną. Koordynuje działania PR w regionie Europy Środkowo-Wschodniej. W pracy wyznaje zasadę „think big”. Współtworzy i nadzoruje kampanie uwzględniając obowiązujące trendy i szersze spojrzenie na otoczenie komunikacyjne.

– Niezmiernie cieszy nas, że po raz kolejny znaleźliśmy się w gronie laureatów. Ta nagroda świadczy o sile marki. Uzyskaliśmy pozytywną opinię ekspertów branżowych Konfederacji Lewiatan w ramach czterech ważnych w naszej pracy obszarów: jakości produktów i usług, jakości relacji B2B, innowacyjności oraz działań CSR. Takie wyróżnienie zdecydowanie napędza do kolejnych działań – podkreślił Wojciech Nizio po odebraniu nagrody.

Przypomnijmy, że badanie Superbrands jest największym w Polsce konsumenckim sondażem siły i wizerunku marek. Laureaci wybierani są w oparciu o Indeks Siły Marki i opinię Rady Marek - stałego grona doradczego Superbrands, złożonego z 36 ekspertów z wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie marketingu, badań, strategii, brandingu, reklamy i PR. Najważniejsze czynniki świadczące o sile marki to jej znajomość, korzystanie z jej oferty oraz gotowość do polecenia jej innym konsumentom.

Najsilniejsze marki biznesowe wybierane są w drodze dwustopniowej kwalifikacji: w pierwszej kolejności tworzona jest ich długa lista, poddawana następnie ocenie ekspertów branżowych Konfederacji Lewiatan – najbardziej wpływowej polskiej organizacji biznesowej reprezentującej interesy pracodawców w kraju oraz w Unii Europejskiej.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Kurt scheller gwiazdą siódmych warsztatów Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Siódme spotkanie z cyklu Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere poświęcone były rybom i owocom morza. Ich gościem specjalnym był szwajcarski szef kuchni Kurt Scheller.

Konkurs Heinz Selection dla burgerowni niesieciowych

Heinz Selection to globalny program kierowany do burgerowni niesieciowych, które zrzeszają poniżej 5 punktów pod tą samą nazwą. Kwalifikacja do konkursu lokali przygotowujących i sprzedających burgery potrwa do 5 lutego. Finał odbędzie się na Gastrotargach SMAKKI w Warszawie - 25 marca 2023 roku.

GASTROTARGI SMAKKi: Czy gastronomii opłaca się być "eko"?

Rozmowy o byciu "eko" często sprowadzają się do dyskusji o kosztach. Wciąż pokutuje przekonanie, że to drogie rozwiązanie. Podczas GASTROTARGÓW SMAKKi, które odbędą się 23-25 marca w EXPO XXI w Warszawie, HoReCa przekona się, że "eko" to nie tylko eko-logia, ale też eko-nomia, czyli eko-efektywność.

Roślinne wyzwanie: misja oszczędzanie

Z powodu wysokiej inflacji oraz rosnących cen produktów spożywczych podczas podejmowania zakupów intuicyjnie sięgamy po tańsze opcje. Czy bazując na tanich artykułach, możemy stworzyć pełnowartościową dietę roślinną?

Plebiscyt RoślinnieJemy na najlepszy roślinny produkt 2022 r

Głosy na najlepszy roślinny produkt roku oddają konsumenci, więc dla producentów żywności nagroda jest szczególnie wartościowa. Wyróżnienia w Plebiscycie kampanii RoślinnieJemy zostaną przyznane w sześciu kategoriach.

Madrid Fusión Alimentos de España - w styczniu 2023 roku

Targi Madrid Fusión Alimentos de España po raz kolejny zostaną zorganizowane w madryckim centrum kongresowym IFEMA, gdzie na potrzeby wydarzenia wygospodarowano powierzchnię ponad 25 000 mkw. Impreza potrwa od 23 do 25 stycznia 2023 roku.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej