Więcej artykułów znajdą państwo na stronie firmowej vandemoortele.com lub kanałach społecznościowych. Vandemoortele Polska, ul. Tokarzewskiego 7-12, 91-842 Łódź


Ciastka z podwójnymi nadzieniami


Vandemoortele, belgijski producent wyrobów piekarniczych, wprowadza do oferty nowe ciastka półfrancuskie z podwójnymi nadzieniami.
Zobacz także

Nowojorski smak piwa Brooklyn w Polsce

Carlsberg Polska wprowadza do szerokiej dystrybucji ikoniczną markę popularnego w Stanach Zjednoczonych Browaru Brooklyn. Brooklyn Pilsner to lekkie i orzeźwiające piwo, zainspirowane dzielnicą Nowego Jorku - miejscem pełnym różnorodnych kultur i smaków.

Goodvalley to od teraz Dolina Dobra

Goodvalley - producent mięsa z Przechlewa zmienił nazwę na Dolina Dobra, aby jeszcze bardziej podkreślić swoje lokalne pochodzenie i odpowiedzieć na potrzeby konsumentów. Wraz z nową nazwą do portfolio wprowadzone zostały nowe produkty.

Violife Grecki biały - teraz także w kostkach

Portofilo roślinnych alternatyw sera Violife dla gastronomii jest coraz bogatsze. Teraz profesjonaliści mogą korzystać już z nowej, wygodniejszej formy popularnego Violife Greckiego białego - gotowych kostek, idealnych do sałatek oraz innych dań na zimno i na ciepło.

NOWE SOSY W OFERCIE AJ FOOD

Klasyczny sos do frytek i kremowy sos o smaku sera Gouda to dwie nowe propozycje w ofercie firmy AJ Food, wprowadzane na rynek polski we współpracy z holenderskim właścicielem marek Remia i Gouda’s Glorie.

MĄKA PSZENNA TOTA!

Mąka pszenna Tota! typ 00 od Młynów Zbożowych Żabczyńscy jest idealna do klasycznej foccacii oraz do pizzy.

PLANEAT - BEZKOMPROMISOWO PYSZNE ROŚLINNE PRODUKTY DLA PROFESJONALISTÓW

Nielone, czyli roślinne surowe mięso mielone à la wołowe, oraz roślinny Gyros w stylu Greckim świetnie sprawdzą się w profesjonalnej kuchni wszędzie tam, gdzie sprawdzają się ich mięsne odpowiedniki.
Inne kategorie
Podcasty


Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

