x

Jaja pasteryzowane EggSafe

Kategoria: Produkty    16.09.2021

EggSafe to nowa, unikatowa technologia pasteryzacji świeżych jaj w skorupie.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Dzięki specjalnej obróbce skorupka oraz treść jajka są wolne od salmonelli oraz bezpieczne mikrobiologicznie, a smak i właściwości pozostają takie same jak w jajku świeżym.
Zalety techniczne i ekonomiczne płynące z używania jaj pasteryzowanych EggSafe całkowicie zmieniają dotychczasowe podejście do pracy w profesjonalnej kuchni. EggSafe pozwala zaoszczędzić czas i przestrzeń. Koniec ze sterylizacją i myciem powierzchni i sprzętu oraz przechowywaniem w wyznaczonych strefach higienicznych.

OVOVITA
Prawda 60, 95-030 Rzgów
tel.: +48 42 22 52 997, +48 697 96 87 87 
ovovita@ovovita.pl 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej