x

Koncentrat pomidorowy Pudliszki

Kategoria: Produkty    16.09.2021

Nawet niewielka skaza na skórce pomidora może zepsuć smak naszego pomidorowego specjału, którym właśnie jest koncentrat.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Dlatego dokładnie wybieramy tylko świeże i dojrzałe pomidory, a następnie usuwamy z nich skórki, pestki i nadmiar wody. Kilogram naszego koncentratu przygotowujemy z ok. 5 kg oczyszczonych i przetartych pomidorów. 90% szefów kuchni uważa, że koncentrat pomidorowy Pudliszki utrzymuje stałą, wysoką jakość produktu*.

*Źródło: badanie realizowane przez Kerris Group na grupie 500 szefów kuchni, styczeń 2021 r.

HJ Heinz Polska Sp. z o.o.
Oddział w Warszawie, Budynek Orion
ul. Postępu 18B, 02-676 Warszawa
www.heinz.pl 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej