

Mikroliście amarantusa od Baziółki


Mikroliście amarantusa, dzięki zawartości betalainy ma piękny purpurowy kolor. Listki tej rośliny mogą zatem pełnić rolę naturalnego barwnika potraw.

Zobacz także

OneDayMore rozszerza portfolio roślinnych alternatyw mięsa

OneDayMore, polski producent musli, owsianek i granoli w tubach, dynamicznie rozwija portfolio produktowe, w tym ofertę alternatyw mięsa. Marka właśnie rozpoczęła sprzedaż roślinnych pulpecików z koperkiem oraz kiełbasek śniadaniowych o łagodnym smaku.

Przewodnik Akademii Czekolady - oferta deserów na wynos

Akademia Czekolady startuje z serią sześciu przewodników "Gastronomia Przyszłości" na tematy, z którymi branża gastronomiczna zderzy się w najbliższych latach. Pierwszy poradnik dotyczy oferty deserów na wynos.

Kawowe nowości od Saskiej

Saska to wyjątkowe trunki dla tych, którzy cenią jakość i tradycję oraz wyjątkowe połączenia smakowe. Jest on wynikiem wieloletniego doświadczenia mistrzów gorzelnictwa.

Nowa linia produktów w ofercie Aj Food - wołowina wolno gotowana

Wołowina wolno gotowana w sosie własnym to doskonały smak mięsa wołowego przygotowanego przy użyciu minimalnych ilości przypraw.

Roślinne ryby od Novish już w Polsce

Przedstawiamy 100% roślinne, wegańskie alternatywy dla najpopularniejszych rybnych dań.

Pitne nowości bez laktozy od marki Łaciate

W bezlaktozowej ofercie produktów SM Mlekpol pojawiły się dwa nowe smaki jogurtów pitnych pod marką Łaciate. To doskonałe rozwiązanie dla osób z nietolerancją tego mlecznego cukru.
Inne kategorie
Podcasty


Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

