SARIA Polska Sp. z o.o.
Oddział ReFood w Warszawie
ul. Jutrzenki 137 A, 02-231 Warszawa tel. 22 428 428 0
www.refood.pl
W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.
SARIA Polska Sp. z o.o.
Oddział ReFood w Warszawie
ul. Jutrzenki 137 A, 02-231 Warszawa tel. 22 428 428 0
www.refood.pl
Polacy do ulubionych dań z grilla zaliczają grillowane warzywa, burgery, panini, steki, ryby, kiełbasy. Burgery i panini przeżywają renesans, silnie rozwija się też oferta food trucków i opcja na wynos. Do nich idealnie pasują sery topione Cheddar z oferty produktów Hochland Professional.
Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. Jednak podawana jest na zaledwie kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar i szponder jako podstawa do rosołu lub zup.
Dzięki czterem inteligentnym funkcjom RATIONAL stworzył nowy iCombi Pro.
W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.
Kultowa włoska kawiarka, dzięki której espresso jak z kawiarni można wypić... w domu.
Maszyna pakująca T-REX S190 została skonstruowana z myślą o zgrzewaniu ekologicznych opakowań z biodegradowalnych pulp i papierów powlekanych.