

Jak wybrać system POS dla restauracji? Darmowy ebook


Bidfood Farutex, dostawca produktów dla branży Horeca, stworzył e-book, który pomoże restauratorom wybrać odpowiednie oprogramowanie POS dla swojego biznesu. Można pobrać go bezpłatnie.
Ważną częścią e-booka jest zestawienie 11 najpopularniejszych w Polsce systemów POS, które prezentuje najważniejsze funkcje i rozwiązania wybranych oprogramowań POS. Ich analiza pozwoli na redukcję kosztów, płynniejszą komunikację na ścieżce klient – obsługa restauracji, a także wsparcie techniczne lokalu. Czytelnicy e-booka mogą też liczyć na kody rabatowe i atrakcyjne zniżki.
Aby pobrać e-booka, wystarczy wejść na stronę bidfood.pl/pos i zapisać się do newslettera.
Zobacz także

Firmy cateringu dietetycznego powołały swoje stowarzyszenie

Stowarzyszenie Przedsiębiorców Branży Cateringu Dietetycznego to pierwsza w Polsce organizacja, której głównym celem jest wspieranie firm oferujących diety pudełkowe. Stowarzyszenie powstało z inicjatywy serwisu Cateromarket.pl, Fitness Catering, InPost oraz Goodspeed.

W jaki sposób zwiększyć sprzedaż napojów?

Chociaż dla mnie oczywiste jest, że największe pieniądze zarabia się na sprzedaży napojów, zagadnienie to wcale nie jest dobrze zrozumiane przez wielu restauratorów, którzy niezmiennie wierzą, że to potrawy są ich głównym źródłem przychodów.

EURO 2020 a dania na dowóz. Nie ma kibicowania bez biesiadowania

Prawie połowa Polaków przyznaje, że nie wyobraża sobie oglądania meczu bez jedzenia, a ponad 80% zamierza kibicować piłkarzom w gronie bliskich i przyjaciół. Ze względu na wygodę i potrzebę skupienia się na sportowych emocjach, co czwarty rodak planuje zamówić posiłek z dowozem.

Glovo Tech Hub - technologiczny rozwój w Polsce

Hiszpański gracz rynku delivery nie zwalnia tempa. Glovo rozwija działalność swojego Centrum Technologicznego w Warszawie. Polscy specjaliści IT ulepszą działanie aplikacji oraz rozwiną jej nowe funkcjonalności, a firma chce inwestować w Polski rynek.

#Gastropomaga, czyli jak branża wspiera lekarzy i szpitale

Restauratorzy - choć sami walczą o przetrwanie - chętnie włączają się do pomocy tym, którzy na co dzień zmagają się z epidemią. Ze zgromadzonych w magazynach zapasów przygotowują pełnowartościowe posiłki i dowożą je do placówek medycznych.

MAX tworzy burgery z myślą o wynosach

W restauracjach MAX Premium Burgers pojawiły się burgery z nowej linii DeliVery Cheezy. Ich formuła została opracowana specjalnie z myślą o zakupach na wynos bądź z dostawą.
Inne kategorie
Podcasty


Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

