x

Miks kasz z cieciorką i jarmużem

Kategoria: Produkty    10.08.2021

Dla zdrowia i smaku połączyliśmy najlepsze kasze z warzywami i ziarnami w idealnych proporcjach. Tak powstała nowa propozycja produktów roślinnych idealnych jako samodzielne dania wegetariańskie lub jako dodatek do mięs i ryb.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
To nowe rozwiązanie produktów typu READY TO EAT – gotowe do spożycia tuż po rozmrożeniu! Nie wymagają obróbki termicznej. Mają niezwykle bogaty skład, m.in. quinoa, pestki dyni, jarmuż, edamame, i – co najważniejsze, nie wymagają przyprawiania – doskonale dobrane przyprawy i oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia sprawiają, że produkty są naprawdę smaczne i świetnie prezentują się na talerzu.

Bonduelle Polska SA
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
tel. (22) 549 41 00, www.bonduelle-foodservice.pl 

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Zobacz także

Lavazza: Symbol specjalistycznej wiedzy i innowacji w świecie kawy

Od ponad 25 lat marka Lavazza promuje kulturę przygotowywania i picia kawy w swoich Centrach Szkoleniowych na całym świecie.

Zapewnij nowe standardy higieny

Tork, marka firmy Essity, oferuje firmom pomoc, aby mogły sprostać nowym wymaganiom dotyczącym higieny.

W RÓŻNYCH KSZTAŁTACH W RÓŻNYCH FORMACH

Foremki, wycinarki, łopatki, pęsety czy łyżki do lodów w niemal nieskończonej liczbie kształtów - to tylko kilka przykładów spośród wielu drobnych przyborów cukierniczych. Jak wybrać takie, które nie tylko ułatwią pracę, ale również uatrakcyjnią deser smakowo i wizualnie?

NOWA LINIA MAREK WŁASNYCH MAKRO DLA WIZJONERÓW W GASTRONOMII

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadza trzy nowe marki własne z myślą o gastronomii. Makro Chef, Makro Professional i Makro Premium to linie wysokiej jakości produktów spożywczych i chemicznych oraz akcesoriów do wyposażenia, które dostosowane są do różnych potrzeb i typów biznesów gastronomicznych.

Rama Professional do ubijania 35%

Rama Professional do ubijania 35% to alternatywa dla śmietany, która ułatwia pracę cukiernikom oraz kucharzom.

OBIETNICA NIEPOWTARZALNEGO SMAKU? TAK, CHEF!

Chefs Culinar oferuje produkty z linii WIBERG à la carte, w skład której wchodzą aromatyczne zioła i starannie wyselekcjonowane przyprawy z całego świata. Jedną z nich jest Orangia Sun - puder o intensywnym smaku świeżo startej skórki pomarańczowej z delikatną nutą owocu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej