x

Croissant pomarańczowy wegański

Kategoria: Produkty    10.08.2021

Nowość - klasyczny croissant z nadzieniem pomarańczowym.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Odpowiedni dla wegan. Lekkie otwarte wnętrze, orzeźwiające pomarańczowe nadzienie i delikatnie krucha skórka to mistrzowska kombinacja. Zamiast tłuszczu zwierzęcego użyty został m.in. tłuszcz shea i olej słonecznikowy. 

Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o. 
Stanisławów Pierwszy,
ul. Strużańska 10 
05-126 Nieporęt
www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Zobacz także

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

"Przejdź na Ty" w różnych stylach

Tyskie Pilzne, Pszenne i Palone - to trzy piwne nowości, które stanęły na sklepowych półkach obok doskonale znanego Tyskie Gronie. Nowe style powstały dzięki doświadczeniu browarników z Tyskich Browarów Książęcych, w oparciu o tradycyjne receptury z XVIII, XIX i XX wieku.

SIŁA W HERBACIE

Czy jest tak popularna jak kawa? W Polsce zawsze lubiana, ciągle zdobywa coraz więcej fanów. Niezależnie od profilu lokalu, który prowadzimy, powinniśmy mieć odpowiednią ofertę herbat. Które z nich wybrać?

Tomatin 50 yo single malt scotch whisky

24 listopada 1967 - tego dnia wyprodukowano destylat, który przeleżał ponad 50 lat w beczce nr 35817.

DREWNO CZYNI WHISKY

Około 75% ostatecznego smaku whisky pochodzi z beczki. Ekstrakty drewna zazwyczaj nadają destylatom złoty kolor i słodkie nuty. Liczące się destylarnie trzymają się bardzo sztywnych zasad regulujących procesy dojrzewania "wody życia" w beczkach.

NOWA LINIA MAREK WŁASNYCH MAKRO DLA WIZJONERÓW W GASTRONOMII

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadza trzy nowe marki własne z myślą o gastronomii. Makro Chef, Makro Professional i Makro Premium to linie wysokiej jakości produktów spożywczych i chemicznych oraz akcesoriów do wyposażenia, które dostosowane są do różnych potrzeb i typów biznesów gastronomicznych.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej