x

Croissant pomarańczowy wegański

Kategoria: Produkty    10.08.2021

Nowość - klasyczny croissant z nadzieniem pomarańczowym.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Odpowiedni dla wegan. Lekkie otwarte wnętrze, orzeźwiające pomarańczowe nadzienie i delikatnie krucha skórka to mistrzowska kombinacja. Zamiast tłuszczu zwierzęcego użyty został m.in. tłuszcz shea i olej słonecznikowy. 

Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o. 
Stanisławów Pierwszy,
ul. Strużańska 10 
05-126 Nieporęt
www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej