x

Pudliszki dla gastronomii - do wygrania 50 kampanii billboardowych

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    27.07.2021

Marka Pudliszki ogłasza konkurs dla branży gastronomicznej. Do wygrania jest 50 kampanii billboardowych dla restauracji, punktów gastronomicznych i food trucków.

Grafika: materiały prasowe
Grafika: materiały prasowe
Aby wesprzeć lokale, które wybierają jakość Pudliszek i w swojej kuchni zawsze dają z siebie wszystko, marka Pudliszki organizuje wyjątkowy konkurs. Aż 50 punktów gastronomicznych ma szansę wygrać reklamę billboardową w wybranej przez siebie lokalizacji.

– Z przeprowadzonego przez nas badania wśród ponad 500 szefów kuchni wynika, że restauracje poza wsparciem w postaci wyposażenia lokalu, potrzebują obecnie reklamy. W odpowiedzi na tę potrzebę restauratorów, organizujemy konkurs, który daje im szansę promocji wśród potencjalnych klientów w najbliższej okolicy – mówi Martyna Sobolewska, FS Activation Manager w firmie Kraft Heinz.

Aby wziąć udział w konkursie, należy w dniach od 12 lipca do 12 sierpnia 2021 roku zakupić produkty marki Pudliszki za minimum 300 zł netto i zarejestrować zgłoszenie na stronie http://konkurspudliszki.pl. Liczy się czas – wygrywa 50 pierwszych, zgodnych z regulaminem zgłoszeń.

Szczegóły konkursu oraz regulamin znajdują się na stronie http://konkurspudliszki.pl.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

BIOEXPO: Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych powracają pod koniec września

Trzy dni, dwie konferencje branżowe, pięć paneli tematycznych i blisko pięćdziesięciu ekspertów - Kongres BIOEXPO to niepowtarzalna okazja do poznania i rozpoczęcia swojej drogi z produktami ekologicznymi.

SZEF PRZYSZŁOŚCI

Szef kuchni Water & Wine, konceptu działającego przy rozlewni Cisowianka Perlage w Drzewcach, otrzymał nagrodę od Międzynarodowej Akademii Gastronomicznej - Chef D'Avenir (Szef Przyszłości).

Śliwka kalifornijska w piątej ćwiartce

9 kwietnia br. w stołecznym studiu CookUp, odbędzie się warsztat dla profesjonalistów pod przewodnictwem autorytetu kulinarnego, szefa Adama Chrząstowskiego.

Kobiecy Punkt Jedzenia

Sześć kobiet i sześć kobiecych punktów… jedzenia! Pod koniec sierpnia w poznańskiej restauracji Concordia Taste odbyła się kolacja, podczas której w roli głównej wystąpiły utalentowane szefowe kuchni.

Polacy na 25 edycji Olimpiady Kulinarnej IKA w Stuttgarcie

Około 2 tysięcy kucharzy i cukierników z ponad 60 krajów zaprezentuje swoje umiejętności podczas Olimpiady IKA, która potrwa od 14 do 19 lutego 2020 r. Wśród uczestników walczących o złote, srebrne i brązowe medale znalazły się dwie drużyny narodowe z Polski - seniorów i juniorów.

KOMPLEKSOWO DLA SEKTORA HORECA

Najnowsze trendy w gastronomii, wiele inspiracji i finał 17. Kulinarnego Pucharu Polski - tak można podsumować 33. edycję targów Polagra Gastro i Invest Hotel, która odbyła się w dniach 25-28 września w Poznaniu, w halach Międzynarodowych Targów Poznańskich.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej