x

Pudliszki dla gastronomii - do wygrania 50 kampanii billboardowych

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    27.07.2021

Marka Pudliszki ogłasza konkurs dla branży gastronomicznej. Do wygrania jest 50 kampanii billboardowych dla restauracji, punktów gastronomicznych i food trucków.

Grafika: materiały prasowe
Grafika: materiały prasowe
Aby wesprzeć lokale, które wybierają jakość Pudliszek i w swojej kuchni zawsze dają z siebie wszystko, marka Pudliszki organizuje wyjątkowy konkurs. Aż 50 punktów gastronomicznych ma szansę wygrać reklamę billboardową w wybranej przez siebie lokalizacji.

– Z przeprowadzonego przez nas badania wśród ponad 500 szefów kuchni wynika, że restauracje poza wsparciem w postaci wyposażenia lokalu, potrzebują obecnie reklamy. W odpowiedzi na tę potrzebę restauratorów, organizujemy konkurs, który daje im szansę promocji wśród potencjalnych klientów w najbliższej okolicy – mówi Martyna Sobolewska, FS Activation Manager w firmie Kraft Heinz.

Aby wziąć udział w konkursie, należy w dniach od 12 lipca do 12 sierpnia 2021 roku zakupić produkty marki Pudliszki za minimum 300 zł netto i zarejestrować zgłoszenie na stronie http://konkurspudliszki.pl. Liczy się czas – wygrywa 50 pierwszych, zgodnych z regulaminem zgłoszeń.

Szczegóły konkursu oraz regulamin znajdują się na stronie http://konkurspudliszki.pl.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Kongres Szefów Kuchni powrócił na żywo

Szefowie kuchni, kucharze, firmy z branży HoReCa spotkali się po raz kolejny na jednej z największych imprez branżowych. Kongres Szefów Kuchni powrócił w tym roku do swojej dotychczasowej formuły, umożliwiając spotkania i wymianę doświadczeń na żywo.

THE WORLD RESTAURANT AWARDS - NAGRODY INNE NIŻ WSZYSTKIE

The World Restaurant Awards powstały na przekór modzie na to, co najnowsze i najpopularniejsze. Ich twórcy zwracają uwagę na jakość wszędzie tam, gdzie może się ona skrywać. A przy okazji chcą spuścić nieco powietrza z gastronomicznego balonika. Premierowa gala odbyła się 18 lutego w Paryżu.

Poznaliśmy mistrzów przyrządzania dziczyzny

Za nami Mistrzostw Polski w Dziczyźnie - Memorial Mariana Tarnawskiego. 9 września podczas gali finałowej poznaliśmy nazwiska szefów kuchni, którzy najlepiej poradzili sobie z przyrządzeniem królika oraz jelenia.

Mikser Kulinarny w Olsztynie

W zorganizowanym przez MAKRO Polska Mikserze Kulinarnym w Olsztynie wzięło udział aż 150 młodych adeptów sztuki kulinarnej. Pokaz poprowadzili Cezary Powała i Michał Grzywacz, szefowie kuchni pokazowej MAKRO, z pomocą Junior Ambasadora programu - Pawła Kosiorka.

KOMPLEKSOWO DLA SEKTORA HORECA

Najnowsze trendy w gastronomii, wiele inspiracji i finał 17. Kulinarnego Pucharu Polski - tak można podsumować 33. edycję targów Polagra Gastro i Invest Hotel, która odbyła się w dniach 25-28 września w Poznaniu, w halach Międzynarodowych Targów Poznańskich.

WIĘCEJ NIŻ KONKURS

Spośród 10 tys. kandydatów do finału docierają najlepsi barmani z 55 krajów, by na oczach 2 milionów widzów zmierzyć się w 6 morderczych wyzwaniach. Cel? Miejsce w Hall of Fame World Class - najtrudniejszego konkursu barmańskiego globu. Kolejna szansa w przyszłym roku w Berlinie.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej