Autorskie menu w Bez Tytułu stworzył szef kuchni Piotr Ceranowicz, uczestnik programu Top Chef. – Tworzę dania inspirowane kuchnią międzynarodową. Pozycje menu są skomponowane tak, aby dania pozwalały na dzielenie się nimi przy wspólnym stole. W końcu nic nie smakuje lepiej jak celebrowanie chwil w dobrym towarzystwie – mówi Ceranowicz.
Karta składa się z małych i większych dań, zimnych i ciepłych dodatków oraz słodkich przekąsek. Wśród polockdownowych nowości są m.in. trzyskładnikowe zestawy:– ośmiornica, dashi i bonito
– białe szparagi, truskawka i kozi ser
– anchovies, czosnek i warzywa
– pomidor, tempura & wasabi.
W Bez Tytułu obowiązuje zasada: stół nie jest traktowany jako mebel, lecz jako zaproszenie do spotkania. To miejsce zarówno na rodzinne przyjęcie, kolację we dwoje, czy wieczornego drinka w gronie przyjaciół. Lokal należy do grupy Project Warszawa, pod którego parasolem znajduje się również restauracja Epoka i piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain.