x

Pokazywane w serwisie treści mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz. U. 2012 poz. 1356).
Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i chcę zobaczyć pełną wersję artykułu.
Tak, pokaż artykuł Nie wyrażam zgody

Stock Polska rozpoczyna współpracę z Whiskey in the Jar

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    06.07.2021

Stock Polska, dystrybutor m.in marek Jim Beam, Maker’s Mark i Auchentoshan, nawiązał współpracę z siecią restauracji Whiskey in the Jar, oferującej dania kuchni amerykańskiej.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Restauracje Whiskey in the Jar ponownie otwierają swoje drzwi w Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi, Gdańsku i Warszawie. Sieć, podobnie jak przed pandemią oferuje m.in. sezonowane mięso z wyselekcjonowanych hodowli, muzykę na żywo, oraz autorskie koktajle oparte o marki z portfolio Stock Polska: Jim Beam, Maker’s Mark oraz Auchentoshan.

 – Nowe rozdanie, które mamy przed sobą jest realizacją kolejnych wizjonerskich celów, do których wykonania zapraszamy pewnych, odważnych i innowacyjnych partnerów, stąd nasza współpraca ze Stock Polska. Przywiązujemy ogromną wagę do brandów, z którymi współpracujemy, aby jakość, która jest naszym wyznacznikiem tylko wzrastała – mówi Michał Bobrowski, Global Beverage Manager, Whiskey in the Jar.

Towarzyszący kooperacji hasztag #wreszcierazem, nawiązujący zarówno do współpracy obu marek, jak i do otwarcia gastronomii oraz wyczekiwanego powrotu do normalności. – Mamy wspólne DNA. Jakość, oryginalność, odwaga w działaniu, no i ten rock`owy pazur. Znajdziecie nas w lokalach, w których możecie być sobą! My tam już jesteśmy – zapewnia Łukasz Konieczny, Business Development and On Trade Director w Stock Polska.

Autor tekstu: Przemysław Ziemichód
O AUTORZE
Przemysław Ziemichód
Dziennikarz i bloger kulinarny z ponad dziesięcioletnim stażem, specjalizujący się w tematyce alkoholi. Publikował m.in. w Polsce Times, Gazecie Krakowskiej, Naszemiasto.pl, Zwierciadle, Gotujmy.pl, Polki.pl, Cookmagazine.pl. Prowadzi podcast o alkoholach Strefa Wolnocłowa oraz blog Foodiesworld.pl

Zobacz także

Kurt scheller gwiazdą siódmych warsztatów Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Siódme spotkanie z cyklu Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere poświęcone były rybom i owocom morza. Ich gościem specjalnym był szwajcarski szef kuchni Kurt Scheller.

Konkurs Heinz Selection dla burgerowni niesieciowych

Heinz Selection to globalny program kierowany do burgerowni niesieciowych, które zrzeszają poniżej 5 punktów pod tą samą nazwą. Kwalifikacja do konkursu lokali przygotowujących i sprzedających burgery potrwa do 5 lutego. Finał odbędzie się na Gastrotargach SMAKKI w Warszawie - 25 marca 2023 roku.

GASTROTARGI SMAKKi: Czy gastronomii opłaca się być "eko"?

Rozmowy o byciu "eko" często sprowadzają się do dyskusji o kosztach. Wciąż pokutuje przekonanie, że to drogie rozwiązanie. Podczas GASTROTARGÓW SMAKKi, które odbędą się 23-25 marca w EXPO XXI w Warszawie, HoReCa przekona się, że "eko" to nie tylko eko-logia, ale też eko-nomia, czyli eko-efektywność.

Roślinne wyzwanie: misja oszczędzanie

Z powodu wysokiej inflacji oraz rosnących cen produktów spożywczych podczas podejmowania zakupów intuicyjnie sięgamy po tańsze opcje. Czy bazując na tanich artykułach, możemy stworzyć pełnowartościową dietę roślinną?

Plebiscyt RoślinnieJemy na najlepszy roślinny produkt 2022 r

Głosy na najlepszy roślinny produkt roku oddają konsumenci, więc dla producentów żywności nagroda jest szczególnie wartościowa. Wyróżnienia w Plebiscycie kampanii RoślinnieJemy zostaną przyznane w sześciu kategoriach.

Madrid Fusión Alimentos de España - w styczniu 2023 roku

Targi Madrid Fusión Alimentos de España po raz kolejny zostaną zorganizowane w madryckim centrum kongresowym IFEMA, gdzie na potrzeby wydarzenia wygospodarowano powierzchnię ponad 25 000 mkw. Impreza potrwa od 23 do 25 stycznia 2023 roku.

Inne kategorie

Podcasty

Lifestyle czy zwykła konsumpcja: gdzie tu jest miejsce dla żywności [PODCAST]

Czy zakup tego bądź innego napoju czy przekąski jest emanacją stylu życia? I na ile w czasach inflacji jest miejsce na taką manifestację? Dyskutujemy z Szymonem Mordasiewiczem z GfK.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej