Zmagania uczestników oceniało Jury w doborowym składzie: Kurt Scheller (przewodniczący), Jarosław Uściński (wiceprzewodniczący), Piotr Szczygielski, Mirosław Reszczyk, Artur Lenczewski i Marcin Purgacz.
Największa liczba punktów została przyznana Kamilowi Tłuczkowi oraz Piotrowi Kuzdro z restauracji Patio z Grand Hotel Boutique, którzy już dwukrotnie w latach poprzednich zdobyli nominację do finału Kulinarnego Pucharu Polski.
Na kolejnych miejscach uplasowali się: Krzysztof Kowalski i Karolina Halejcio z restauracji Stary Browar Rzeszowski (II miejsce) oraz Piotr Wielgo i Jarosław Ciołek z restauracji NOVA w Best Western Hotel Felix w Warszawie (III miejsce).
To już trzecia nominacja do 20. jubileuszowej edycji Kulinarnego Pucharu Polski, która jest zaplanowana na jesień 2022 roku. Więcej informacji: www.kulinarnypuchar.pl