x

RATIONAL ponownie zaprasza do sal pokazowych

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    18.06.2021

Szefowie kuchni RATIONAL ponownie zapraszają na pokazy RATIONAL w salach pokazowych. Zaprezentują, w jaki sposób nowoczesny piec konwekcyjno-parowy iCombi Pro wyznacza nowy standard wydajności, elastyczności i prostoty.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
A wszystko to w miłej atmosferze, a dzięki szczegółowym wyjaśnieniom, żywym przykładom i przekonującym rezultatom uczestnicy poznają pełen zakres możliwości rozwoju swojego biznesu.

Od czerwca na stronie rational-online.com w zakładce Pokazy można bezpośrednio zapisać się i w wybranym terminie i miejscu zapoznać z prawdziwą inteligencją. Wydarzenia są bezpłatne dla wszystkich, którzy chcą rozwijać swoje profesjonalne kuchnie i szukają sprzętu najwyższej jakości.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

MISTRZOSTWA POLSKI AEROPRESS 2018

22 września w palarni kawy Czarna Fala w Warszawie odbędą się Mistrzostwa Polski Aeropress 2018.

30 października - najsmaczniejszy spacer w Polsce, czyli protest gastro

- Czas najwyższy się zorganizować i pokazać, że przez nieprzemyślane działania rządu tracimy nasze biznesy i miejsca pracy! - mówią organizatorzy "Spaceru dla branży HoReCa". Na piątek 30 października w Warszawie zaplanowany jest protest właścicieli i pracowników hoteli, gastronomii oraz cateringu.

Gastro odNOWA - jaka będzie przyszłość gastronomii?

To moment, w którym firmy gastronomiczne powinny rozważyć nowy model biznesowy, dający szansę na poprawę sytuacji. O takich rozwiązaniach będzie mowa podczas webinaru "Gastro odNOWA. Rozmawiamy o przyszłości gastronomii", którego inicjatorem jest firma Stalgast.

Pięciu najlepszych szefów kuchni Polski Północnej i ich pięć wyjątkowych dań - finał Gault&Millau Tour 2017

Podczas finałowego Gault&Millau Tour w Sopocie przyznano nagrody dla najlepszych szefów kuchni z Pomorza, Kujaw, Mazur, Warmii, Suwalszczyzny i Podlasia. Oto przepisy na popisowe dania Szefa Roku, Kobiety Szefa, Szefa Jutra, Szefa Kuchni Tradycyjnej i Młodego Talentu.

Poprzeczka coraz wyżej - podsumowanie Targów HORECA® i ENOEXPO®

By prowadzić skuteczny biznes w branży HoReCa zawsze trzeba być o krok przed konkurencją, śledzić najnowsze trendy i - jak w sporcie - zaskarbiać sympatię fanów. Trzeba też mieć świetną ekipę - dream team, który regularnie podnosi swoje umiejętności.

Konkurs barmański World Class powraca po roku przerwy

Organizator konkursu oficjalnie ogłasza: koniec czekania! Po roku przerwy spowodowanej pandemią, polscy barmani znów będą mogli się zmierzyć się w turnieju umiejętności i kreatywności. Właśnie wystartowały krajowe kwalifikacje do World Class Competition 2021. Finał odbędzie się w Madrycie.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej