x

Nowe restauracje Nutri Mind w biurowcach Globalworth

Kategoria: Miejsca    10.06.2021

Nutri Mind kontynuuje rozwój sieci swoich restauracji Meat&Eat - wkrótce pojawią się w biurowcach West Gate we Wrocławiu oraz Warsaw Trade Tower w Warszawie. Dodatkowo w warszawskim wieżowcu gości i użytkowników biurowca powita nowy koncept - kawiarnia Cups&Mugs.

Meat&Eat. Zdjęcie: materiały prasowe
Meat&Eat. Zdjęcie: materiały prasowe
Grupa Nutri Mind świadcząca usługi gastronomiczne oraz Globalworth, największy właściciel i zarządca na polskim rynku biurowym, rozszerzają współpracę.
– Rozszerzenie współpracy z Nutri Mind i planowane otwarcia kolejnych lokali gastronomicznych w naszych biurowcach to przejaw biznesowej dalekowzorczności. Po otwarciu gastronomii w naszych projektach mixed-use w dalszym etapie odmrażania gospodarki spodziewamy się także powrotu pracowników do biurowców na coraz większą skalę. Będą oni oczekiwać wysokiego poziomu usług gastronomicznych w miejscu swojej pracy, na co jesteśmy przygotowani i które zapewni współpraca z Nutri Mind – mówi Weronika Maria Kuna, Leasing Manager w Globalworth Poland.

– Obsługa klientów biznesowych to nasz żywioł, ale też od dwunastu lat świadoma specjalizacja. Stawiamy na jakość i nowoczesność, aby spełniać i przekraczać oczekiwania tego najbardziej wymagającego sektora klientów. To dlatego równie ważna jest dla nas kanapka na codzienne śniadanie, jak i wielki bankiet czy piknik integracyjny – zapewnia Renata Waśniewska, dyrektor zarządzająca Grupy Nutri Mind.

Grupa NUTRI MIND posiada restauracje w najbardziej prestiżowych biurowcach w Warszawie, Wrocławiu i Poznaniu, prowadzi restauracje hotelowe we Wrocławiu i Katowicach, a także świadczy usługi cateringowe i eventowe.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Stacja Food Hall w Gdańsku-Wrzeszczu

Najbardziej wyczekiwana gastro miejscówka na Pomorzu i jednocześnie największy food hall w Trójmieście 1 lipca oficjalnie otworzyła się we Wrzeszczu.

Na słodko w warszawskiej Kukułce

Kukułka to nowa warszawska cukiernia stworzona w czerwcu tego roku przez Dominikę Krzemińską (Przegryź) i Katarzynę Błońską (AleWino). Zajmuje niewielką przestrzeń przy Mokotowskiej, sąsiadując drzwi w drzwi z restauracją Przegryź.

Nałęczów Zdrój S.A. właścicielem Pałacu Małachowskich w Nałęczowie

Nałęczów Zdrój S.A., właściciel marki Cisowianka, to firma bardzo silnie związana z regionem Nałęczowa, świadoma jego wyjątkowości i pięknych, ponad 200-letnich, tradycji uzdrowiskowych.

Munchies

Munchies tworzą Piotr Kubera, Jacek Tymburski oraz Adrian Tarkowski. Poznali się, pracując w Atelier Amaro. W zeszłym roku serwowali jedzenie na barce Wynurzenie w Warszawie, a w czerwcu tego roku otworzyli Munchies w Lublinie, gdzie dołączył do nich Jan Raczkowski.

Druga restauracja Tokyo Sushi w warszawskim Blue City

Tokyo Sushi otworzyło swój drugi lokal w Blue City. Nowa restauracja serwuje dania w prawdziwym japońskim klimacie - sushi możemy wybierać z krążącej dookoła baru ruchomej taśmy.

Sato Gotuje - jedzenie w japońskim stylu izakaya

Kilka miesięcy temu na warszawskiej Ochocie otworzył się lokal Sato Gotuje. Choć sporo oddalony od centrum Warszawy, już w pierwszych tygodniach po otwarciu cieszył się ogromnym powodzeniem.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej