

Pyszne.pl wkracza do Opola


Opole jest dwudziestym czwartym miastem w Polsce, gdzie dostawy z wybranych restauracji realizują kurierzy serwisu do zamawiania jedzenia Pyszne.pl.
Dodatki dla kurierów
Kurierzy Pyszne.pl otrzymują wynagrodzenie godzinowe, są objęci ubezpieczeniami i otrzymują dodatek za korzystanie z własnych rowerów, zapewniający im środki na ich regularną konserwację.
– Kurierzy poruszają się często w gęstym miejskim ruchu, niekiedy mierząc się z trudnymi warunkami, aby dostarczyć jedzenie na czas. Jesteśmy przekonani, że zasługują na godne warunki pracy. Dzięki własnej flocie tworzymy miejsca pracy, wspierając rynek pracy i rozwijając gospodarkę. Działając odpowiedzialnie, zatrudniamy kurierów na podstawie umów z rozliczeniem godzinowym, zapewniając odprowadzanie należnych składek ZUS i dając dobry przykład w branży dostaw jedzenia – mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl.
Wybrane opolskie restauracje z dostawą Pyszne.pl:
● Pod Wieżą Bar Marynaty Azji
● Katowicka 28 - Chill & Food
● Kebab Piramida
● Lion Kebab
● Smooth The Fruit
● Burger King
● KFC
● McDonald’s
● Pizza Hut
● Pasibus
Zobacz także

Bobby Burger: ludzie nie przestaną chodzić do restauracji [WYWIAD]

Mimo kryzysowych okoliczności wychodzimy z założenia, że ludzie nie przestaną wychodzić do restauracji i cieszyć się jedzeniem na mieście - mówi Bogumił Jankiewicz, właściciel sieci Bobby Burger. Rozmawiamy z nim o rozwoju firmy.

Pizzerie Gruby Benek: nie dajemy się ponieść niepewności [WYWIAD]

Sieć pizzerii Gruby Benek jest jedną z najdłużej działających w Polsce, bo funkcjonuje już od 20 lat. Jak w czasach inflacji i globalnego spowolnienia minimalizuje ryzyko strat w swoich lokalach? Tłumaczy Maciej Adamski, dyrektor zarządzający sieciówki.

Jak oszczędzać w gastronomii i zapewnić sobie spokój w niepewnych czasach?

Oszczędność zawsze jest w cenie, a zwłaszcza w czasie galopujących kosztów i topniejącego kapitału. Jednym z rozwiązań jest długoterminowy wynajem profesjonalnej zmywarki gastronomicznej, która pozwoli zaoszczędzić pieniądze i przyczyni się do ochrony środowiska. Taką usługę proponuje Winterhalter.

AmRest: otwarcie lokalu Pizza Hut to koszt od 800 tys. do 1,5 mln zł

AmRest zaczynał jako franczyzobiorca, a dziś w ramach tzw. masterfranczyzy sam jest operatorem marki Pizza Hut w Europie Środkowo-Wschodniej. O planach firmy, kolejnych otwarciach i nowych smakach pizzy opowiada Kacper Szczepański, kierownik ds. rozwoju franczyzy Pizza Hut w AmRest.

iVario w gastronomii - produkcja bez kompromisów

iVario to zaawansowane urządzenie wielofunkcyjne, które zastępuje patelnie uchylne, kotły, frytownice i sprzęt do gotowania pod ciśnieniem. Gotowanie, smażenie i smażenie w głębokim tłuszczu może teraz odbywać się w jednym urządzeniu.

Glovo Local dla małych i średnich biznesów. Program obejmuje pomoc w rozwoju i digitalizacji

Nowy program Glovo Local udostępnia restauracjom i sprzedawcom detalicznym zestaw narzędzi, które pomogą im przenieść działalność do internetu i dynamiczne ją rozwijać. Glovo chce wprowadzić ponad 250 tysięcy małych, lokalnych firm w świat sprzedaży online przed końcem 2023 roku.
Inne kategorie
Podcasty


Nowe kierunki rozwoju i nowe kategorie roślinnych produktów [PODCAST]

