x

Pyszne.pl wkracza do Opola

Kategoria: Twój biznes - oferta    02.06.2021

Opole jest dwudziestym czwartym miastem w Polsce, gdzie dostawy z wybranych restauracji realizują kurierzy serwisu do zamawiania jedzenia Pyszne.pl.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Pyszne.pl uruchamia w Opolu własną usługę dostawy jedzenia. Wiodący serwis do zamawiania jedzenia online oferuje obsługę kurierów restauracjom, które nie mają własnej floty. Dzięki temu klienci będą mieli łatwiejszy dostęp do menu opolskich restauracji, w tym popularnych sieci takich jak McDonald’s, Burger King, KFC, Pizza Hut, Pasibus oraz typowo lokalnych, lubianych restauracji.

Dodatki dla kurierów
Kurierzy Pyszne.pl otrzymują wynagrodzenie godzinowe, są objęci ubezpieczeniami i otrzymują dodatek za korzystanie z własnych rowerów, zapewniający im środki na ich regularną konserwację.

– Kurierzy poruszają się często w gęstym miejskim ruchu, niekiedy mierząc się z trudnymi warunkami, aby dostarczyć jedzenie na czas. Jesteśmy przekonani, że zasługują na godne warunki pracy. Dzięki własnej flocie tworzymy miejsca pracy, wspierając rynek pracy i rozwijając gospodarkę. Działając odpowiedzialnie, zatrudniamy kurierów na podstawie umów z rozliczeniem godzinowym, zapewniając odprowadzanie należnych składek ZUS i dając dobry przykład w branży dostaw jedzenia – mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl.

Wybrane opolskie restauracje z dostawą Pyszne.pl:
● Pod Wieżą Bar Marynaty Azji
● Katowicka 28 - Chill & Food
● Kebab Piramida
● Lion Kebab
● Smooth The Fruit
● Burger King
● KFC
● McDonald’s
● Pizza Hut
● Pasibus

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Bobby Burger: ludzie nie przestaną chodzić do restauracji [WYWIAD]

Mimo kryzysowych okoliczności wychodzimy z założenia, że ludzie nie przestaną wychodzić do restauracji i cieszyć się jedzeniem na mieście - mówi Bogumił Jankiewicz, właściciel sieci Bobby Burger. Rozmawiamy z nim o rozwoju firmy.

Pizzerie Gruby Benek: nie dajemy się ponieść niepewności [WYWIAD]

Sieć pizzerii Gruby Benek jest jedną z najdłużej działających w Polsce, bo funkcjonuje już od 20 lat. Jak w czasach inflacji i globalnego spowolnienia minimalizuje ryzyko strat w swoich lokalach? Tłumaczy Maciej Adamski, dyrektor zarządzający sieciówki.

Jak oszczędzać w gastronomii i zapewnić sobie spokój w niepewnych czasach?

Oszczędność zawsze jest w cenie, a zwłaszcza w czasie galopujących kosztów i topniejącego kapitału. Jednym z rozwiązań jest długoterminowy wynajem profesjonalnej zmywarki gastronomicznej, która pozwoli zaoszczędzić pieniądze i przyczyni się do ochrony środowiska. Taką usługę proponuje Winterhalter.

AmRest: otwarcie lokalu Pizza Hut to koszt od 800 tys. do 1,5 mln zł

AmRest zaczynał jako franczyzobiorca, a dziś w ramach tzw. masterfranczyzy sam jest operatorem marki Pizza Hut w Europie Środkowo-Wschodniej. O planach firmy, kolejnych otwarciach i nowych smakach pizzy opowiada Kacper Szczepański, kierownik ds. rozwoju franczyzy Pizza Hut w AmRest.

iVario w gastronomii - produkcja bez kompromisów

iVario to zaawansowane urządzenie wielofunkcyjne, które zastępuje patelnie uchylne, kotły, frytownice i sprzęt do gotowania pod ciśnieniem. Gotowanie, smażenie i smażenie w głębokim tłuszczu może teraz odbywać się w jednym urządzeniu.

Glovo Local dla małych i średnich biznesów. Program obejmuje pomoc w rozwoju i digitalizacji

Nowy program Glovo Local udostępnia restauracjom i sprzedawcom detalicznym zestaw narzędzi, które pomogą im przenieść działalność do internetu i dynamiczne ją rozwijać. Glovo chce wprowadzić ponad 250 tysięcy małych, lokalnych firm w świat sprzedaży online przed końcem 2023 roku.

Inne kategorie

Podcasty

Nowe kierunki rozwoju i nowe kategorie roślinnych produktów [PODCAST]

Jak zmienia się rynek roślinnych zamienników produktów odzwierzęcych? Czego możemy się spodziewać na wegańskich talerzach w niedalekiej przyszłości? Rozmawiamy o tym z Katarzyną Sałatą, przedstawicielką kampanii RoślinnieJemy.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej