x

Transgourmet i Selgros Cash & Carry ze Złotymi Laurami Klienta i Gwiazdą Jakości Obsługi

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    24.05.2021

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi - to aspekty, które docenili klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakości Obsługi.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Nagrody te zostały przyznane markom po raz kolejny, co jest dowodem na niesłabnące zaufanie i jakość zarówno usług, jak i oferty dla Klientów profesjonalnych, hurtowych i detalicznych.
Laur Klienta to plebiscyt o ogólnopolskim zasięgu, w którym konsumenci wybierają najpopularniejsze i najlepsze produkty oraz usługi w poszczególnych kategoriach. Wyróżnienie przyznawane jest na podstawie głosów oddanych na firmy, które cieszą się zaufaniem oraz oferują najwyższą jakość. Gwiazdy Jakości Obsługi przyznawane są markom wyróżniającym się na rynku pod względem poziomu usług i obsługi klienta.

– Wszystkie wyróżnienia są dla nas niezwykle cenne, bo są wyrazem uznania naszych klientów dla pracy wkładanej w ciągłe udoskonalenie procesu zakupowego i dostaw. Nagrody napawają nas dumą tym bardziej, że są nam przyznawane kolejny rok z rzędu, co pokazuje niesłabnące zaufanie do Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Naszym priorytetem jest bycie partnerem dla naszych Klientów i ciągłe odpowiadanie na ich indywidualne potrzeby – mówi Cezary Furmanowicz, dyrektor marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Transgourmet i Selgros Cash & Carry stale umacnia zaufanie swoich Klientów, co zaowocowało nagrodami:
    • Laurem Klienta w kategorii Dystrybutorzy z segmentu HoReCa dla Transgourmet i Selgros,
    • Laurem Klienta w kategorii Sieci Hurtowni Handlowych dla Selgros Cash & Carry,
    • Gwiazdą Jakości Obsługi za jakość, solidność i zaufanie dla Selgros Cash & Carry.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wyjątkowa edycja L’art de la cuisine Martell

Za nami 17. edycja Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’art de la cuisine Martell, która była pod wieloma względami wyjątkowa.

Weź udział w konkursie "Czas na rybę"!

Jesteś szefem kuchni lub uczniem szkoły gastronomicznej? Weź udział w konkursie "Czas na rybę", który odbędzie się 3-4 października na Zamku Książęcym w Niemodlinie w ramach Święta Karpia. Organizatorzy czekają na zgłoszenia do 10 września.

BOCUSE D'OR POLAND 2018 ZA NAMI

W dniach 27-28 lutego w Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw odbył się Finał Krajowych Eliminacji ocuse d’Or Poland 2018. Z wyciężył Dawid Szkudlarek, szef kuchni Folwarku Folińscy. II i III miejsca zajęli kolejno: Jakub Kasprzak i Paweł Kubera.

Wyzwanie dla barmanów i lokali - konkurs KINLEY Mixology Club

Marka KINLEY (The Coca-Cola Company) ogłosiła konkurs dla barmanów oraz drużyn reprezentujących lokale gastronomiczne. Zachętą do udziału są warsztaty miksologiczne oraz nagrody. Najlepszy barman wygra 15 tys. zł, a drużyna - wyjazd do Londynu.

Showroom Segafredo Zanetti Poland - relacja z uroczystości otwarcia.

27 września odbyło się oficjalne otwarcie nowej siedziby Segafredo Zanetti Poland oraz Szkoły Baristów Coffee Art Masters. Wydarzenie miało miejsce w Warszawie w budynku Adgar Park West, zlokalizowanym przy Alejach Jerozolimskich w Warszawie.

V Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra

Tegoroczna edycja mistrzostw odbędzie się już 9 marca w Hotelu Atut w Licheniu Starym. Impreza została zorganizowana w ramach Weekendu Kulinarnego.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej