x

Transgourmet i Selgros Cash & Carry ze Złotymi Laurami Klienta i Gwiazdą Jakości Obsługi

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    24.05.2021

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi - to aspekty, które docenili klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakości Obsługi.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Nagrody te zostały przyznane markom po raz kolejny, co jest dowodem na niesłabnące zaufanie i jakość zarówno usług, jak i oferty dla Klientów profesjonalnych, hurtowych i detalicznych.
Laur Klienta to plebiscyt o ogólnopolskim zasięgu, w którym konsumenci wybierają najpopularniejsze i najlepsze produkty oraz usługi w poszczególnych kategoriach. Wyróżnienie przyznawane jest na podstawie głosów oddanych na firmy, które cieszą się zaufaniem oraz oferują najwyższą jakość. Gwiazdy Jakości Obsługi przyznawane są markom wyróżniającym się na rynku pod względem poziomu usług i obsługi klienta.

– Wszystkie wyróżnienia są dla nas niezwykle cenne, bo są wyrazem uznania naszych klientów dla pracy wkładanej w ciągłe udoskonalenie procesu zakupowego i dostaw. Nagrody napawają nas dumą tym bardziej, że są nam przyznawane kolejny rok z rzędu, co pokazuje niesłabnące zaufanie do Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Naszym priorytetem jest bycie partnerem dla naszych Klientów i ciągłe odpowiadanie na ich indywidualne potrzeby – mówi Cezary Furmanowicz, dyrektor marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Transgourmet i Selgros Cash & Carry stale umacnia zaufanie swoich Klientów, co zaowocowało nagrodami:
    • Laurem Klienta w kategorii Dystrybutorzy z segmentu HoReCa dla Transgourmet i Selgros,
    • Laurem Klienta w kategorii Sieci Hurtowni Handlowych dla Selgros Cash & Carry,
    • Gwiazdą Jakości Obsługi za jakość, solidność i zaufanie dla Selgros Cash & Carry.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Targi World of Coffee 2022 [RELACJA]

Gwatemalska kawa, wsparcie dla Ukrainy, studnie dla Afryki i Mistrzostwa Świata Baristów z polskim akcentem - oto czym żyły targi World of Coffee, które odbyły się pod koniec czerwca w Mediolanie. Najważniejsze wydarzenie branży kawowej odwiedziła rekordowa liczba ponad 11000 osób z całego świata.

XXI Madrid Fusion w styczniu 2023 roku

XXI edycja światowego kongresu gastronomicznego Madrid Fusion odbędzie się 23 - 25 stycznia w 2023 roku.

Nie żyje Tadeusz Gołębiewski, twórca sieci hoteli Gołębiewski

Nie żyje Tadeusz Gołębiewski, założyciel sieci hoteli Gołębiewski oraz fabryki cukierniczej Tago. Zmarł 21 czerwca - poinformowała Agnieszka Gawińska, odpowiedzialna za kontakty z mediami w firmie Tago.

Start Akademii Mistrzów Smaku By Belvedere. Znani szefowie kuchni w ekipie trenerów

Najlepsi szefowie kuchni z całej Polski będą szkolić młodych kucharzy kształcących się na kierunkach gastronomicznych. Wśród trenerów Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere znaleźli się m.in. Adam Chrząstowski, Michał Iwaniuk, Ernest Jagodziński czy Tomasz Łagowski.

Tadeusz Müller, Arkadiusz Kurowski, Witold Szabłowski i Restaurant Club - laureatami nagród AIG PRIX 2022

Podczas uroczystej gali w warszawskim Hotelu Raffles Europejski wręczono nagrody AIG PRIX przyznawane przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną na wniosek Akademii Gastronomicznej w Polsce. Tegoroczni laureaci to Tadeusz Müller, Arkadiusz Kurowski, Witold Szabłowski i Restaurant Club.

Konkurs "Czas na rybę!" - jest o co walczyć!

Laureaci trzech pierwszych miejsc ogólnopolskiego konkursu kulinarnego "Czas na rybę!" pojadą na wycieczkę do Włoch, do fabryki pieców UNOX w Padwie. Natomiast trzy najlepsze drużyny w rywalizacji uczniów szkół gastronomicznych wezmą udział w warsztatach kulinarnych z wykorzystaniem pieców UNOX.

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej