x

Van Houten Ruby!

Kategoria: Produkty    24.05.2021

Firma Barry Callebaut Polska wprowadza na rynek nową odsłonę czwartego rodzaju czekolady. Tym razem w postaci proszku do sporządzania czekolady Ruby na zimno oraz na gorąco. Czekolada jest dostępna w marce Van Houten, która specjalizuje się w produkcji proszków kakaowych i czekoladowych.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Produkt zawiera 94% czekolady wyprodukowanej z wyjątkowych, rubinowych ziaren kakaowca, łatwo rozpuszcza się w mleku (także roślinnym) i idealnie dopełni ofertę napojów czekoladowych. Smak Ruby to intensywność owoców i orzeźwiających, kwaskowych nut.

Teraz czekolada Ruby jest gotowa, aby ożywić branżę napojów czekoladowych inspirując baristów do poszukiwania kreatywnych rozwiązań. Pozwala im stać się pionierami nowych doświadczeń sensorycznych.
Zachwyć klientów nieziemskim smakiem pierwszej na świecie naturalnie różowej czekolady do picia Ruby w proszku.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej