- Fot. materiały prasowe
Bonduelle Polska SA
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
tel. (22) 549 41 00, www.bonduelle-foodservice.pl
Dla zdrowia i smaku połączyliśmy najlepsze kasze z warzywami i ziarnami w idealnych proporcjach. Tak powstała nowa propozycja produktów roślinnych idealnych jako samodzielne dania wegetariańskie lub jako dodatek do mięs i ryb.
Bonduelle Polska SA
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
tel. (22) 549 41 00, www.bonduelle-foodservice.pl
Trendbook horeca to zbiór najnowszych trendów, który powstał w efekcie dokładnego researchu oraz rozmów z szefami kuchni, właścicielami restauracji, specjalistami ds. marketingu, sommelierami, ekspertami.
Jabuticaba to pierwszy owoc w gamie produktów purée MONIN, który nie rośnie na łodydze, ale na pniu!
Rum Republica nowa marka w portfolio Stock Polska, która dołącza do prężnie rozwijającej się kategorii.
Francuski croissant to niezwykle lubiany dodatek do kawy.
Sieć hurtowni MAKRO Polska wprowadza nowe produkty w ramach linii marki METRO Chef. Do oferty dołącza dziewięć rodzajów napojów roślinnych w dwóch liniach: klasycznej oraz dla baristów. Produkty będące alternatywą dla tradycyjnego mleka posiadają certyfikat BIO i są w 100% wegańskie.
Agencja Ochrony Środowiska Stanów Zjednoczonych (EPA) potwierdza certyfikatem ENERGY STAR®, że wszystkie piece konwekcyjno-parowe iCombi Pro osiągają większą oszczędność energii w porównaniu z innymi standardowymi piecami bez certyfikatu i przekraczają bardziej rygorystyczne limity EnergyStar 3.0.