x

Redakcja Ouichef.pl i "Food Service" zaprasza do konkursu Golden Arrow

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    26.04.2021

Konkurs Golden Arrow, organizowany przez wydawcę "Food Service" od 2006 r., nagradza efektywność i innowacyjność przeprowadzonych kampanii marketingowych. Jury zwraca szczególną uwagę na umiejętne wykorzystanie narzędzi oraz nowych trendów w komunikacji marketingowej.

Głównym celem Golden Arrow jest promowanie najlepszych praktyk w korzystaniu z narzędzi marketingowych i premiowanie przełomowych rozwiązań. Jako redakcja magazynu o tematyce gastronomicznej zachęcamy naszych Czytelników, a więc również firmy związane z branżą HoReCa, do udziału w konkursie.

Swoje projekty mogą zgłosić agencje reklamowe full service, agencje marketingu zintegrowanego, BTL, eventowe, interaktywne, domy mediowe oraz wszystkie firmy (niezależnie od branży), które na zlecenie lub w celu promocji własnej zrealizowały kampanię marketingową lub uczestniczyły w jej realizacji:
- producenci i dostawcy,
- sieci/restauracje,
- agencje specjalizujące.

„Konkurs kierujemy do wszystkich firm, które zrealizowały ciekawe projekty marketingowe. Szukamy takich, które wyróżniają się jednocześnie dużą skutecznością i wyjątkową kreatywnością. Nie jest natomiast dla nas istotna wielkość budżetu czy zasięg takiego projektu. Prace są oceniane z uwzględnieniem specyfiki każdej z branż i specyfiki użytych narzędzi” – mówi Tomasz Wygnański, redaktor naczelny „Media Marketing Polska”, współorganizatora konkursu.

Przykładowe kategorie, które mogą Państwa zainteresować, to m. in.:
– launch i re-launch produktu,
– digital i social media,
– CSR i ekomarketing,
– projekt niskobudżetowy.

Jury złożone z marketerów i przedstawicieli specjalistycznych agencji wybierze projekty, które będą stanowić punkt odniesienia dla całej branży. Wręczenie nagród konkursowych odbywa się zwykle w formie uroczystej gali w ostatnim tygodniu czerwca. W tym roku, w zależności od możliwości sanitarnych, będzie to formuła online lub – jeśli warunki pozwolą – kameralny bankiet.

Zachęcamy do obejrzenia webinaru, w którym organizatorzy szczegółowy wyjaśniają:
– co powinno zawierać zgłoszenie konkursowe,
– jak pracuje i jakimi kryteriami kieruje się jury,
– jak wybrać odpowiednią kategorię,
– jak honorujemy zwycięzców,
– co nowego w Golden Arrow 2021: nowe kategorie konkursowe.

Kontakt: Anna Pastor, tel. 666 024 577, anna.pastor@media.com.pl
Organizatorzy: VFP Communications i Polskie Stowarzyszenie Marketingu SMB
Szczegóły: www.goldenarrow.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Giancarlo Russo trenerem Akademii Inspiracji MAKRO

Do grona trenerów Akademii Inspiracji MAKRO dołączył Giancarlo Russo - znany propagator kuchni włoskiej w branży HoReCa. Poprowadzi on cykl warsztatów dotyczących trzech regionów kuchni włoskiej. Szkolenia skierowane są do zawodowych kucharzy i szefów kuchni.

Yannick Lohou i Tomasz Łagowski prowadzącymi 8 warsztaty Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Ósme warsztaty Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere odbyły się 6 marca w restauracji Belvedere. Młodzi adepci sztuki kulinarnej mieli tym razem możliwość pracy z dwoma wybitnymi szefami kuchni oraz wzięcia udziału w kolejnym wykładzie eksperckim w budynku XVIII - wiecznej Nowej Oranżerii.

MAKRO Polska z nowym cyklem edukacyjnym "Kulinarna podróż po Polsce"

"Kulinarna podróż po Polsce" to nowy cykl skierowany do przedstawicieli branży HoReCa. Podczas tych spotkań uczestnicy zostaną zabrani w podróż po owocowych sadach centralnej Polski oraz mazurskich i warmińskich lasach. Odwiedzą również pogranicze Małopolski i Górnego Śląska oraz Kaszuby.

Szkolenie Manager w Akademii Inspiracji MAKRO

Akademia Inspiracji MAKRO wprowadziła do swojej oferty szkoleniowej nowy 5-dniowy kurs dedykowany obecnym i przyszłym managerom lokali gastronomicznych. Manager gastronomii to szkolenie, które obejmuje zagadnienia dotyczące między innymi tworzenie strategii, zarządzanie finansami czy organizację pra

MAKRO sponsorem strategicznym konkursu Arte Culinaria Italiana

Sieć hurtowni MAKRO Polska była sponsorem strategicznym 16. edycji konkursu włoskiej sztuki kulinarnej Arte Culinaria Italiana. W jury oceniającym uczestników zasiedli Rafał Zaręba i Michał Węcławek, szefowie kuchni Akademii Inspiracji MAKRO oraz Cezary Powała, szef kuchni Studia Kuchennego MAKRO,

I Mistrzostwa Polski Koktajli Bezalkoholowych. Znamy zwycięzcę!

To były pierwsze Mistrzostwa Koktajli Bezalkoholowych zorganizowane w naszym kraju. Zwyciężył je Karol Kraszewski, który będzie reprezentował Polskę z ramienia Stowarzyszenia Polskich Barmanów na mistrzostwach świata koktajli bezalkoholowych.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

Czego potrzebuje teraz konsument? Czy zmieniać portfolio? Jak się z nim komunikować? Czy to jest moment na wprowadzanie nowości? Opowiada Jacek Sadowski, prezes Demo Effective Launching.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej