x

Redakcja Ouichef.pl i "Food Service" zaprasza do konkursu Golden Arrow

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    26.04.2021

Konkurs Golden Arrow, organizowany przez wydawcę "Food Service" od 2006 r., nagradza efektywność i innowacyjność przeprowadzonych kampanii marketingowych. Jury zwraca szczególną uwagę na umiejętne wykorzystanie narzędzi oraz nowych trendów w komunikacji marketingowej.

Głównym celem Golden Arrow jest promowanie najlepszych praktyk w korzystaniu z narzędzi marketingowych i premiowanie przełomowych rozwiązań. Jako redakcja magazynu o tematyce gastronomicznej zachęcamy naszych Czytelników, a więc również firmy związane z branżą HoReCa, do udziału w konkursie.

Swoje projekty mogą zgłosić agencje reklamowe full service, agencje marketingu zintegrowanego, BTL, eventowe, interaktywne, domy mediowe oraz wszystkie firmy (niezależnie od branży), które na zlecenie lub w celu promocji własnej zrealizowały kampanię marketingową lub uczestniczyły w jej realizacji:
- producenci i dostawcy,
- sieci/restauracje,
- agencje specjalizujące.

„Konkurs kierujemy do wszystkich firm, które zrealizowały ciekawe projekty marketingowe. Szukamy takich, które wyróżniają się jednocześnie dużą skutecznością i wyjątkową kreatywnością. Nie jest natomiast dla nas istotna wielkość budżetu czy zasięg takiego projektu. Prace są oceniane z uwzględnieniem specyfiki każdej z branż i specyfiki użytych narzędzi” – mówi Tomasz Wygnański, redaktor naczelny „Media Marketing Polska”, współorganizatora konkursu.

Przykładowe kategorie, które mogą Państwa zainteresować, to m. in.:
– launch i re-launch produktu,
– digital i social media,
– CSR i ekomarketing,
– projekt niskobudżetowy.

Jury złożone z marketerów i przedstawicieli specjalistycznych agencji wybierze projekty, które będą stanowić punkt odniesienia dla całej branży. Wręczenie nagród konkursowych odbywa się zwykle w formie uroczystej gali w ostatnim tygodniu czerwca. W tym roku, w zależności od możliwości sanitarnych, będzie to formuła online lub – jeśli warunki pozwolą – kameralny bankiet.

Zachęcamy do obejrzenia webinaru, w którym organizatorzy szczegółowy wyjaśniają:
– co powinno zawierać zgłoszenie konkursowe,
– jak pracuje i jakimi kryteriami kieruje się jury,
– jak wybrać odpowiednią kategorię,
– jak honorujemy zwycięzców,
– co nowego w Golden Arrow 2021: nowe kategorie konkursowe.

Kontakt: Anna Pastor, tel. 666 024 577, anna.pastor@media.com.pl
Organizatorzy: VFP Communications i Polskie Stowarzyszenie Marketingu SMB
Szczegóły: www.goldenarrow.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Walczyk szefem jury Kulinarnego Pucharu Polski

19. finał Kulinarnego Pucharu Polski, jednego z najbardziej prestiżowych konkursów w branży gastronomicznej, zaplanowano na 1-2 października 2019 r. Rywalizację kucharzy będzie obserwować i oceniać jury pod przewodnictwem Jarosława Walczyka.

Pięć wyjątkowych dań od pięciu najlepszych szefów kuchni z Polski Południowej - według Żółtego Przewodnika Gault&Millau

Podczas Gault&Millau Tour w Krakowie przyznano nagrody dla najlepszych szefów kuchni z Małopolski, Podkarpacia, Bieszczad i Górnego Śląska. Oto przepisy na popisowe dania Szefa Roku, Kobiety Szefa, Szefa Jutra, Szefa Kuchni Tradycyjnej i Młodego Talentu.

Kinga Pienińska zdobywcą Superior Taste Award

Marka naturalnej wody mineralnej Kinga Pienińska ponownie została nagrodzona w plebiscycie Superior Taste Award, zdobywając odznaczenia w trzech kategoriach. Uzyskała najwyższą notę - trzy złote gwiazdki - za wodę niegazowaną. Za lekko gazowaną i gazowaną odznaczono ją dwiema złotymi gwiazdkami.

Podróż do źródeł

Żywiec Zdrój wprowadził na rynek krystaliczną górską wodę źródlaną w szklanych butelkach. Nowość została oficjalnie zaprezentowana 13 czerwca podczas konferencji "Arcydzieło natury. U źródeł - trendy i inspiracje" w hotelu Warszawa.

Gastro odNOWA - jaka będzie przyszłość gastronomii?

To moment, w którym firmy gastronomiczne powinny rozważyć nowy model biznesowy, dający szansę na poprawę sytuacji. O takich rozwiązaniach będzie mowa podczas webinaru "Gastro odNOWA. Rozmawiamy o przyszłości gastronomii", którego inicjatorem jest firma Stalgast.

René Redzepi z tytułem The Best Chef Awards 2020. Wojciech Modest Amaro w pierwszej 50!

Wyniki konkursu The Best Chef Awards 2020 powered by Perlage ogłoszone zostały 23 września w formie wirtualnej. Tytuł The Best Chef Top 100 otrzymał René Redzepi. Jedynym Polakiem wśród finalistów był Wojciech Modest Amaro, który uplasował się na wysokim 46 miejscu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej