„MISTRZOWIE MAKARONU”, MARC VETRI, DAVID JOACHIM, WYD. ZNAK, 2021 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 3/2021 nr 203.
Receptura na makaron nie jest skomplikowana, ale na jego jakość, konsystencję i strukturę wpływa wiele czynników.
„MISTRZOWIE MAKARONU”, MARC VETRI, DAVID JOACHIM, WYD. ZNAK, 2021 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 3/2021 nr 203.
Rick Martinez i jego zaskakująca podróż pełna licznych receptur, które czytelnik bez wątpienia pokocha.
Wegetariańska kuchnia połączona z kalifornijskim słońcem - Erin Gleeson pod raz kolejny zaskakuje czytelnika swym rozmachem.
"W sercu Portugalii" - Leandro Carreira zabiera nas w kolejną kulinarną podróż.
Wypieki w domach i gastronomii to temat ponadczasowy, a od pandemii jeszcze bardziej popularny. Zatem dobrych przepisów na ciasta, ciasteczka i pieczywo nigdy nie za wiele!
Po książce "Śledzie bałtyckie naturalnie" przyszedł czas na "Ryby bałtyckie naturalnie" - obie powstały w ramach akcji promującej spożywanie ryb Bałtyku.
Ten żydowski rodzaj pieczywa jest popularny na całym świecie, również w Polsce ma rzesze fanów. Kto nie lubi zjeść rano lub na lunch w pracy chrupiącego bajgla z plastrami sera lub łososiem?