x

Czekolady Callebaut - teraz w mniejszych, poręcznych opakowaniach

Kategoria: Produkty    12.04.2021

Callebaut & Mona Lisa przedstawiają profesjonalną gamę produktów, które zaspokoją potrzeby wszystkich szefów i pasjonatów czekolady. Czekolady możliwe do użycia w kremach, ganaszach i wypiekach, a do tego dekoracje - teraz w małych i poręcznych opakowaniach.

Oferta Callebaut.Zdjęcie: materiały prasowe
Oferta Callebaut.Zdjęcie: materiały prasowe
Oferta obejmuje:
– 5 rodzajów czekolady (ciemna, mleczna, biała, ruby, gold) w opakowaniach 400 g
– 3 klasyczne czekolady (ciemna, mleczna, biała) w opakowaniach 1kg
– czekoladę do pieczenia (dropsy, chunki) w opakowaniach 1 kg
– czekoladowe posypki, beziki, cukier strzelający i czarne kakao.

Czekolady Callebaut Finest Belgian Chocolate to odnowiony i jeszcze bardziej zrównoważony smak, łatwość pracy i idealne rezultaty za każdym razem. Zrównoważony smak jest harmonijnym połączeniem: prażonych nut, kwasowości, goryczy i słodyczy. Ta kombinacja sprawdzi się w różnych zastosowaniach: od pralin po desery, wypieki i wyroby cukiernicze.

Oferta Callebaut.Zdjęcie: materiały prasowe
Oferta Callebaut.Zdjęcie: materiały prasowe
Czekolady są produkowane w 100% z ziaren pochodzących ze zrównoważonych źródeł, od ziarna do produktu końcowego w Belgii. Możesz, zatem chwalić się, że pracujesz na belgijskiej czekoladzie, która zawiera tylko masło kakaowe, bez dodatku innych tłuszczów.
Każde opakowanie posiada unikatowy kod QR, dzięki któremu sprawdzisz pochodzenie czekolady.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Nowojorski smak piwa Brooklyn w Polsce

Carlsberg Polska wprowadza do szerokiej dystrybucji ikoniczną markę popularnego w Stanach Zjednoczonych Browaru Brooklyn. Brooklyn Pilsner to lekkie i orzeźwiające piwo, zainspirowane dzielnicą Nowego Jorku - miejscem pełnym różnorodnych kultur i smaków.

Goodvalley to od teraz Dolina Dobra

Goodvalley - producent mięsa z Przechlewa zmienił nazwę na Dolina Dobra, aby jeszcze bardziej podkreślić swoje lokalne pochodzenie i odpowiedzieć na potrzeby konsumentów. Wraz z nową nazwą do portfolio wprowadzone zostały nowe produkty.

Violife Grecki biały - teraz także w kostkach

Portofilo roślinnych alternatyw sera Violife dla gastronomii jest coraz bogatsze. Teraz profesjonaliści mogą korzystać już z nowej, wygodniejszej formy popularnego Violife Greckiego białego - gotowych kostek, idealnych do sałatek oraz innych dań na zimno i na ciepło.

NOWE SOSY W OFERCIE AJ FOOD

Klasyczny sos do frytek i kremowy sos o smaku sera Gouda to dwie nowe propozycje w ofercie firmy AJ Food, wprowadzane na rynek polski we współpracy z holenderskim właścicielem marek Remia i Gouda’s Glorie.

MĄKA PSZENNA TOTA!

Mąka pszenna Tota! typ 00 od Młynów Zbożowych Żabczyńscy jest idealna do klasycznej foccacii oraz do pizzy.

PLANEAT - BEZKOMPROMISOWO PYSZNE ROŚLINNE PRODUKTY DLA PROFESJONALISTÓW

Nielone, czyli roślinne surowe mięso mielone à la wołowe, oraz roślinny Gyros w stylu Greckim świetnie sprawdzą się w profesjonalnej kuchni wszędzie tam, gdzie sprawdzają się ich mięsne odpowiedniki.

Inne kategorie

Podcasty

Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

Coraz większa grupa Polaków deklaruje chęć ograniczenia spożycia mięsa, nie tylko w kuchni domowej, ale także podczas wizyt w restauracjach i spożywania dań na wynos. Chcąc trafić w ich gusta, warto rozważyć zmiany w menu lokalu na bardziej roślinne.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej