x

Konkurs marketingu Golden Arrow - zapraszamy!

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    09.04.2021

Redakcja magazynu "Food Service" oraz portalu Ouichef.pl zaprasza branżę HoReCa do zgłaszania swoich projektów w konkursie Golden Arrow.

Konkurs Golden Arrow organizowany jest przez wydawcę „Food Service” i Ouichef.pl od 2006 roku. Nagradza efektywność i innowacyjność przeprowadzonych kampanii marketingowych. Jego głównym celem jest promowanie najlepszych praktyk w korzystaniu z narzędzi marketingowych i premiowanie przełomowych rozwiązań. Jury Golden Arrow zwraca szczególną uwagę na umiejętne wykorzystanie narzędzi oraz nowych trendów w komunikacji marketingowej.

Ubiegły rok był szczególny i dlatego obfity w wyjątkowe rozwiązania marketingowe – warto się nimi pochwalić! Jako redakcja magazynu i portalu o tematyce gastronomicznej zachęcamy naszych czytelników, a więc także firmy związane z branżą HoReCa do udziału w konkursie.

Swoje projekty mogą zgłosić wszystkie przedsiębiorstwa (niezależnie od branży), które na zlecenie lub w celu promocji własnej zrealizowały kampanię marketingową lub uczestniczyły w jej realizacji, a zatem:
- producenci i dostawcy
- sieci, restauracje
- oraz agencje pracujące z klientami z sektora HoReCa.

Jury złożone z marketerów i przedstawicieli agencji marketingowych wybierze projekty, które będą stanowić punkt odniesienia dla całej branży. Przykładowe kategorie, które mogą państwa zainteresować, to m. in.
- launch i re-launch produktu
- digital i social media
- CSR i ekomarketing
- projekt niskobudżetowy.

Wręczenie nagród odbywa się zwykle w formie uroczystej gali w ostatnim tygodniu czerwca. W tym roku, w zależności od możliwości sanitarnych, będzie to formuła online lub – jeśli warunki pozwolą – kameralny bankiet.

Zapraszamy do kontaktu:
Anna Pastor, tel. 666 024 577, anna.pastor@media.com.pl
Organizatorzy: VFP Communications i Polskie Stowarzyszenie Marketingu SMB
Szczegóły: www.goldenarrow.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Foodtech.ac organizuje największą foodtechową imprezę roku

Szóstą edycję akceleratora Foodtech.ac, która odbędzie się 8 grudnia, zwieńczy Demo Day. To święto wszystkich startupów, inwestorów, osób i firm, które widzą potrzebę zmiany sposobu, w jaki żyjemy i się odżywiamy oraz możliwość ogromnych inwestycji w ten rynek.

Jakub Żymelski i Bartosz Zajdel mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny

Tegorocznymi mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny są Jakub Żymelski, zastępca szefa kuchni hotelu i restauracji Antonińska w Lesznie oraz Bartosz Zajdel, szef kuchni restauracji Loft w Gostyniu.

Konkurs Les Chefs en Or - Polska Edycja rozstrzygnięty!

Weronika Gurynow z Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. E. Pijanowskiego w Warszawie zwyciężyła w kolejnej edycji konkursu Les Chefs en Or organizowanego przez Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry.

Forum Lodowe 2022: Hochland zaprezentował gamę nietypowych lodów

W Częstochowie zakończyło się Forum Lodowe 2022 - impreza dla producentów i dostawców z branży. Wśród wystawców pojawił się także Hochland, który zaprezentował m.in. nietypowe smaki lodów serkowych.

Polski barman Kacper Smarz mistrzem świata w kategorii flair

Reprezentujący Stowarzyszenie Polskich Barmanów Kacper Smarz zdobył złoto na World Cocktail Competiton Varadero 2022. Okazał się najlepszy w kategorii flair.

Walencja gospodarzem The World's 50 Best 2023

Ceremonia kolejnej edycji The World’s 50 Best Restaurants odbędzie się w hiszpańskiej Walencji, w czerwcu 2023 roku. Gali wręczenia nagród najlepszym lokalom gastronomicznym na świecie towarzyszyć będą jak zwykle liczne wydarzenia poboczne.

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

Czego potrzebuje teraz konsument? Czy zmieniać portfolio? Jak się z nim komunikować? Czy to jest moment na wprowadzanie nowości? Opowiada Jacek Sadowski, prezes Demo Effective Launching.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej