x

Konkurs marketingu Golden Arrow - zapraszamy!

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    09.04.2021

Redakcja magazynu "Food Service" oraz portalu Ouichef.pl zaprasza branżę HoReCa do zgłaszania swoich projektów w konkursie Golden Arrow.

Konkurs Golden Arrow organizowany jest przez wydawcę „Food Service” i Ouichef.pl od 2006 roku. Nagradza efektywność i innowacyjność przeprowadzonych kampanii marketingowych. Jego głównym celem jest promowanie najlepszych praktyk w korzystaniu z narzędzi marketingowych i premiowanie przełomowych rozwiązań. Jury Golden Arrow zwraca szczególną uwagę na umiejętne wykorzystanie narzędzi oraz nowych trendów w komunikacji marketingowej.

Ubiegły rok był szczególny i dlatego obfity w wyjątkowe rozwiązania marketingowe – warto się nimi pochwalić! Jako redakcja magazynu i portalu o tematyce gastronomicznej zachęcamy naszych czytelników, a więc także firmy związane z branżą HoReCa do udziału w konkursie.

Swoje projekty mogą zgłosić wszystkie przedsiębiorstwa (niezależnie od branży), które na zlecenie lub w celu promocji własnej zrealizowały kampanię marketingową lub uczestniczyły w jej realizacji, a zatem:
- producenci i dostawcy
- sieci, restauracje
- oraz agencje pracujące z klientami z sektora HoReCa.

Jury złożone z marketerów i przedstawicieli agencji marketingowych wybierze projekty, które będą stanowić punkt odniesienia dla całej branży. Przykładowe kategorie, które mogą państwa zainteresować, to m. in.
- launch i re-launch produktu
- digital i social media
- CSR i ekomarketing
- projekt niskobudżetowy.

Wręczenie nagród odbywa się zwykle w formie uroczystej gali w ostatnim tygodniu czerwca. W tym roku, w zależności od możliwości sanitarnych, będzie to formuła online lub – jeśli warunki pozwolą – kameralny bankiet.

Zapraszamy do kontaktu:
Anna Pastor, tel. 666 024 577, anna.pastor@media.com.pl
Organizatorzy: VFP Communications i Polskie Stowarzyszenie Marketingu SMB
Szczegóły: www.goldenarrow.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

XXI Madrid Fusion w styczniu 2023 roku

XXI edycja światowego kongresu gastronomicznego Madrid Fusion odbędzie się 23 - 25 stycznia w 2023 roku.

Nie żyje Tadeusz Gołębiewski, twórca sieci hoteli Gołębiewski

Nie żyje Tadeusz Gołębiewski, założyciel sieci hoteli Gołębiewski oraz fabryki cukierniczej Tago. Zmarł 21 czerwca - poinformowała Agnieszka Gawińska, odpowiedzialna za kontakty z mediami w firmie Tago.

Start Akademii Mistrzów Smaku By Belvedere. Znani szefowie kuchni w ekipie trenerów

Najlepsi szefowie kuchni z całej Polski będą szkolić młodych kucharzy kształcących się na kierunkach gastronomicznych. Wśród trenerów Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere znaleźli się m.in. Adam Chrząstowski, Michał Iwaniuk, Ernest Jagodziński czy Tomasz Łagowski.

Tadeusz Müller, Arkadiusz Kurowski, Witold Szabłowski i Restaurant Club - laureatami nagród AIG PRIX 2022

Podczas uroczystej gali w warszawskim Hotelu Raffles Europejski wręczono nagrody AIG PRIX przyznawane przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną na wniosek Akademii Gastronomicznej w Polsce. Tegoroczni laureaci to Tadeusz Müller, Arkadiusz Kurowski, Witold Szabłowski i Restaurant Club.

Konkurs "Czas na rybę!" - jest o co walczyć!

Laureaci trzech pierwszych miejsc ogólnopolskiego konkursu kulinarnego "Czas na rybę!" pojadą na wycieczkę do Włoch, do fabryki pieców UNOX w Padwie. Natomiast trzy najlepsze drużyny w rywalizacji uczniów szkół gastronomicznych wezmą udział w warsztatach kulinarnych z wykorzystaniem pieców UNOX.

Bartosz Peter i Sebastian Plasota zajęli 4. miejsce na Global Chefs Challenge

Bartosz Peter, ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet oraz Sebastian Plasota zajęli czwarte miejsce w finale Global Chefs Challenge na Worldchefs Congress & Expo w Abu Dhabi. Zespół otrzymał też wyróżnienie za najlepsze danie główne - halibuta z przegrzebkami z palonym masłem i tymiankiem.

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej