x

Zapewnij nowe standardy higieny

Kategoria: Produkty    29.03.2021

Tork, marka firmy Essity, oferuje firmom pomoc, aby mogły sprostać nowym wymaganiom dotyczącym higieny.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Kampania Tork „Zapewnij nowe standardy higieny” to kompleksowy zestaw materiałów, z którego mogą korzystać firmy, tworząc plan ponownego otwarcia i aktualizując dotychczasowe procedury higieniczne. Bezpłatny, dostępny do pobrania zestaw narzędzi „Powrót do pracy” pomaga spełnić wymagania nowej rzeczywistości i sprawia, że ludzie mogą poczuć się bezpiecznie. 

www.tork.pl/pracujbezpiecznie

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Zobacz także

Nowojorski smak piwa Brooklyn w Polsce

Carlsberg Polska wprowadza do szerokiej dystrybucji ikoniczną markę popularnego w Stanach Zjednoczonych Browaru Brooklyn. Brooklyn Pilsner to lekkie i orzeźwiające piwo, zainspirowane dzielnicą Nowego Jorku - miejscem pełnym różnorodnych kultur i smaków.

Goodvalley to od teraz Dolina Dobra

Goodvalley - producent mięsa z Przechlewa zmienił nazwę na Dolina Dobra, aby jeszcze bardziej podkreślić swoje lokalne pochodzenie i odpowiedzieć na potrzeby konsumentów. Wraz z nową nazwą do portfolio wprowadzone zostały nowe produkty.

Violife Grecki biały - teraz także w kostkach

Portofilo roślinnych alternatyw sera Violife dla gastronomii jest coraz bogatsze. Teraz profesjonaliści mogą korzystać już z nowej, wygodniejszej formy popularnego Violife Greckiego białego - gotowych kostek, idealnych do sałatek oraz innych dań na zimno i na ciepło.

NOWE SOSY W OFERCIE AJ FOOD

Klasyczny sos do frytek i kremowy sos o smaku sera Gouda to dwie nowe propozycje w ofercie firmy AJ Food, wprowadzane na rynek polski we współpracy z holenderskim właścicielem marek Remia i Gouda’s Glorie.

MĄKA PSZENNA TOTA!

Mąka pszenna Tota! typ 00 od Młynów Zbożowych Żabczyńscy jest idealna do klasycznej foccacii oraz do pizzy.

PLANEAT - BEZKOMPROMISOWO PYSZNE ROŚLINNE PRODUKTY DLA PROFESJONALISTÓW

Nielone, czyli roślinne surowe mięso mielone à la wołowe, oraz roślinny Gyros w stylu Greckim świetnie sprawdzą się w profesjonalnej kuchni wszędzie tam, gdzie sprawdzają się ich mięsne odpowiedniki.

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej