

MAX Premium Burgers otwiera jedenasty lokal. Tym razem we Wrocławiu


Szwedzka sieć MAX Premium Burgers kontynuuje rozwój sieci. Jedenasty lokal w Polsce i drugi we Wrocławiu ruszył 23 marca.
Nowy lokal jest zlokalizowany w centrum handlowym Wroclavia z wejściem bezpośrednio z ul. Suchej. Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 20 miejsc siedzących. Ogródek na zewnątrz to dodatkowych kilka miejsc.
Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. Oferta drugiego obiektu MAX we Wrocławiu zostanie też udostępniona w najbliższych dniach w większości aplikacji świadczących usługi dostawy (Uber Eats, Glovo, pyszne.pl. glodny.pl, Wolt)
– Wrocław był pierwszym polskim miastem, do którego zawitał MAX Premium Burgers. Cieszymy się, że otwieramy tu już drugi lokal. Wroclavia to kluczowe miejsce na handlowej mapie stolicy Dolnego Śląska. Jesteśmy blisko głównego wejścia do centrum i dworca PKS, przy ruchliwej ulicy, naprzeciwko dworca PKP. Kiedy skończą się obostrzenia pandemiczne i wokół ponownie zaroi się od pieszych, lokal ten mimo niewielkiej powierzchni z pewnością pokaże duży potencjał. Jesteśmy o tym przekonani – mówi Jerzy Jakubiak, Country Manager Poland w MAX Premium Burgers.
Restauracja MAX Premium Burgers we Wroclavii będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach 9:00 – 22:00.
Zobacz także

Pop-up restauracji Epoka na Nocnym Markecie w Warszawie

Jak fine diningowa restauracja poradzi sobie w warunkach ulicznych? Przekonamy się podczas pop-upu restauracji Epoka na Nocnym Markecie w Warszawie! Szef kuchni Marcin Przybysz stworzył na tę okazję menu, w którym współczesne interpretacje historycznych przepisów przekłada na język comfort foodu.

Bałkańska Dusza na Saskiej Kępie pod wodzą Adama Chrząstowskiego

Adam Chrząstowski został szefem kuchni w warszawskiej restauracji Bałkańska Dusza. Przygotowuje tam potrawy na tradycyjnym bałkańskim grillu, ale w menu znajdziemy takie specjały jak m.in. pączek z grasicą czy bycze jądro w podwędzanej białej czekoladzie.

Druga restauracja MAX Premium Burgers w Poznaniu już otwarta

MAX Premium Burgers - najstarsza szwedzka sieć restauracji serwująca burgery - otworzyła drugi lokal w Poznaniu, a tym samym - siedemnasty w Polsce.

Nowe restauracje w Fabryce Norblina

Gastronomiczna oferta Fabryki Norblina poszerzyła się o nowe lokale. To Bocca Ristorante & Pizzeria z włoską kuchnią i pizzą neapolitańską, SOUL on the grill serwujący amerykański comfort food i restauracja Paradiso z kuchnią międzynarodową. Za kilka dni otworzy się legendarny tex-mex - Blue Cactus,

Aleksander Baron stawia na ziemniaczany fast food Kartoszki na warszawskim brzegu Wisły

Znany i ceniony szef kuchni Aleksander Baron otworzył w Warszawie Kartoszki - fast food serwujący grillowane ziemniaki z 14 wariantami przeróżnych farszów: od gzika, przez tzatziki, wędzony ser z Wiżajn czy boczniaki, po kimchi.

Nowa kawiarnia Green Caffè Nero w sercu Wrocławia

Green Caffè Nero poszerzyła sieć swoich kawiarni o nowy lokal przy ul. Szewskiej 8 we Wrocławiu. Nowoczesna architektura miejsca oraz jego usytuowanie wśród ceglanych kamienic odzwierciedlają kontrasty, którymi zachwyca turystów to pełne historii miasto.
Inne kategorie
Podcasty


Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

