

MAX Premium Burgers otwiera jedenasty lokal. Tym razem we Wrocławiu


Szwedzka sieć MAX Premium Burgers kontynuuje rozwój sieci. Jedenasty lokal w Polsce i drugi we Wrocławiu ruszył 23 marca.
Nowy lokal jest zlokalizowany w centrum handlowym Wroclavia z wejściem bezpośrednio z ul. Suchej. Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 20 miejsc siedzących. Ogródek na zewnątrz to dodatkowych kilka miejsc.
Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. Oferta drugiego obiektu MAX we Wrocławiu zostanie też udostępniona w najbliższych dniach w większości aplikacji świadczących usługi dostawy (Uber Eats, Glovo, pyszne.pl. glodny.pl, Wolt)
– Wrocław był pierwszym polskim miastem, do którego zawitał MAX Premium Burgers. Cieszymy się, że otwieramy tu już drugi lokal. Wroclavia to kluczowe miejsce na handlowej mapie stolicy Dolnego Śląska. Jesteśmy blisko głównego wejścia do centrum i dworca PKS, przy ruchliwej ulicy, naprzeciwko dworca PKP. Kiedy skończą się obostrzenia pandemiczne i wokół ponownie zaroi się od pieszych, lokal ten mimo niewielkiej powierzchni z pewnością pokaże duży potencjał. Jesteśmy o tym przekonani – mówi Jerzy Jakubiak, Country Manager Poland w MAX Premium Burgers.
Restauracja MAX Premium Burgers we Wroclavii będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach 9:00 – 22:00.
Zobacz także

Luis Mexicantina - craftowy lokal z kuchnią meksykańską w Gdyni

W listopadzie zeszłego roku gdyńska scena barowa wzbogaciła się o craftowy lokal Luis Mexicantina. Miejsce jest połączeniem nowoczesnego bistro serwującego kuchnię meksykańską z barem z autorskimi koktajlami w latynoskim stylu.

Już czynne Crowne Plaza Warsaw - The HUB i Holiday Inn Express Warsaw - The HUB

W nowoczesnym budynku The Warsaw HUB przy Rondzie Daszyńskiego czynne są już dwa hotele - Crowne Plaza Warsaw i Holiday Inn Express Warsaw. Pierwsza marka debiutuje w Polsce.

Handelek - powrót do krakowskiej tradycji

Handelek wskrzesza dawną krakowską tradycję całodziennych śniadań spożywanych na mieście.

PASTIFICIO

Pastificio - nowe bistro i sklep skoncentrowane na makaronach - otworzyło się w Gdańsku, niedaleko Dworca Głównego. Właścicielami i twórcami są Krzysztof Dżus i Grażyna Thiel, która pełni również funkcję szefa kuchni.

Koku Sushi w Gnieźnie i w Grudziądzu

Sieć Koku Sushi powiększyła się o dwa nowe sushi bary - w marcu otwarto je w Gnieźnie i w Grudziądzu. Pod szyldem marki działają już 22 lokale w 19 polskich miastach.

Kufle i Widelce

Kufle i Widelce to lokal w Krakowie, którego motto brzmi: "Gotujemy do piwa, pijemy do jedzenia".
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

