x

MAX Premium Burgers otwiera jedenasty lokal. Tym razem we Wrocławiu

Kategoria: Miejsca    23.03.2021

Szwedzka sieć MAX Premium Burgers kontynuuje rozwój sieci. Jedenasty lokal w Polsce i drugi we Wrocławiu ruszył 23 marca.

Max Burger we Wroclavii. Zdjęcie: materiały prasowe
Max Burger we Wroclavii. Zdjęcie: materiały prasowe
MAX Premium Burgers działa na polskim rynku od września 2017 r. Szwedzka marka rozpoczęła rozwój w Polsce, otwierając pierwszy lokal we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej. Wkrótce dołączyły do niego obiekty w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu i na Śląsku. Teraz firma otwiera drugą  dziesiątkę, ponownie zaczynając od Wrocławia.

Nowy lokal jest zlokalizowany w centrum handlowym Wroclavia z wejściem bezpośrednio z ul. Suchej. Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 20 miejsc siedzących. Ogródek na zewnątrz to dodatkowych kilka miejsc.

Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. Oferta drugiego obiektu MAX we Wrocławiu zostanie też udostępniona w najbliższych dniach w większości aplikacji świadczących usługi dostawy (Uber Eats, Glovo, pyszne.pl. glodny.pl, Wolt)

– Wrocław był pierwszym polskim miastem, do którego zawitał MAX Premium Burgers. Cieszymy się, że otwieramy tu już drugi lokal. Wroclavia to kluczowe miejsce na handlowej mapie stolicy Dolnego Śląska. Jesteśmy blisko głównego wejścia do centrum i dworca PKS, przy ruchliwej ulicy, naprzeciwko dworca PKP. Kiedy skończą się obostrzenia pandemiczne i wokół ponownie zaroi się od pieszych, lokal ten mimo niewielkiej powierzchni z pewnością pokaże duży potencjał. Jesteśmy o tym przekonani – mówi Jerzy Jakubiak, Country Manager Poland w MAX Premium Burgers.

Restauracja MAX Premium Burgers we Wroclavii będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach 9:00 – 22:00.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej