x

Rusza wielkanocna akcja "zamownaswieta.pl". Darmowa rejestracja w bazie!

Kategoria: Twój biznes - oferta    15.03.2021

Chcesz wypromować swoją ofertę cateringu wielkanocnego dla klientów? Możesz zarejestrować się do bezpłatnej bazy firm i dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców!

Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
Baza firm oferujących catering wielkanocny dostępna jest na stronie www.zamownaswieta.pl. Zaawansowana wyszukiwarka pomoże konsumentom dokładnie przejrzeć wszystkie propozycje ofert na Wielkanoc, również te wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe czy bez laktozy.

Rejestracja w bazie jest całkowicie bezpłatna. Odbywa się na stronie www.zamownaswieta.pl/dopisz-sie i trwa tylko kilka minut. Koszty przygotowania i promocji akcji ponosi wyłącznie jej pomysłodawca i organizator: Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów dla gastronomii.

To druga edycja akcji „Zamów na Święta” przeprowadzona przez Bidfood Farutex. Pierwsza odbyła się w grudniu 2020 r. i cieszyła się ogromną popularnością: z takiej formy promocji skorzystało prawie 600 biznesów z całej Polski. Ta pokaźna liczba pokazuje, jak bardzo potrzebne jest wsparcie dla gastronomii, dlatego „Zamów na Święta” ruszyła ponownie.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Fuego w Kołobrzegu szuka szefa kuchni i managera

Restauracja Fuego w Kołobrzegu specjalizująca się w tapasach, mięsach z grilla i w winie rekrutuje na stanowiska szefa kuchni i managera. Otwarcie lokalu planowane jest na maj 2022 roku.

McDonald’s rozwija dowozy ze Stavą. McDelivery pojawi się w nowych miastach

Stava i sieć restauracji McDonald’s rozwijają współpracę. Kurierzy największej w Polsce franczyzowej sieci gastro-kurierskiej realizują usługę McDelivery w Głogowie, Lubinie, Łomży, Siedlcach oraz Słupsku.

Carpaccio w dwóch wariantach w portfolio marki MAKRO Premium

Sieć hurtowni MAKRO Polska wprowadziła do sprzedaży carpaccio marki MAKRO Premium w dwóch wariantach - z amerykańskiej wołowiny Black Angus oraz wołowiny argentyńskiej.

Piec - uniwersalny czy specjalistyczny?

W restauracji o różnorodnej karcie dań niewiele da się zdziałać bez sprawnego i funkcjonalnego pieca. Najważniejsze, czy wystarczy jeden uniwersalny i na co zwrócić uwagę przy jego wyborze.

Fanex partnerem gastronomicznym Suntago

Fanex, lider w produkcji sosów dla branży HoReCa, nawiązał współpracę z Suntago Wodny Świat, największym zadaszonym parkiem wodnym w Europie. W ramach umowy koncepty gastronomiczne zlokalizowane na terenie parku, będą korzystać z sosów, przypraw oraz dodatków wytwarzanych przez Fanex.

“The fresh taste of the land" nowym hasłem Farm Frites

Firma Farm Frites International, będąca liderem na rynku mrożonych produktów ziemniaczanych, zmienia slogan firmowy na "The fresh taste of the land". Nową myślą przewodnią Farm Frites chce podkreślić troskę o najwyższą jakość surowca, bezpieczeństwo oferowanych produktów.

Inne kategorie

Podcasty

Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

Coraz większa grupa Polaków deklaruje chęć ograniczenia spożycia mięsa, nie tylko w kuchni domowej, ale także podczas wizyt w restauracjach i spożywania dań na wynos. Chcąc trafić w ich gusta, warto rozważyć zmiany w menu lokalu na bardziej roślinne.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej