x

Nobu Warsaw - kolacja w apartamencie wynajętym za niewielką opłatą

Kategoria: Miejsca    10.03.2021

Restauracja Nobu Warsaw zaprasza gości na swe dania serwowane w przestrzeni hotelowej. Oferta Dine In pozwala na zorganizowanie kolacji czy obiadu w zarezerwowanym tylko do własnej dyspozycji apartamencie.

Oferta Nobu Dine In. Zdjęcie: materiały prasowe.
Oferta Nobu Dine In. Zdjęcie: materiały prasowe.
Gościom korzystającym z Dine In przysługuje prywatny serwis, dlatego zamówione przez nich dania i napoje zostają bezpośrednio dostarczone do ich pokoju w Hotelu Nobu Warsaw. To sposób na romantyczny wieczór we dwoje, specjalną okazję, np. urodziny lub nieco inne, niż te, do których przywykliśmy, spotkania z przyjaciółmi. W ramach Dine In dostępne są najbardziej znane pozycje z karty restauracyjnej, m.in. sałatka z homara z sosem Spicy Lemon czy Black Cod Miso.

Sympatyków tradycyjnej kuchni japońskiej może również zainteresować inna usługa – pakiet Taste of Nobu, czyli pobyt połączony z 5-daniowym posiłkiem Omakase, serwowanym do pokoju w postaci room service. Omakase oznacza „Zostawiam wybór Tobie”. To selekcja dań w formie niespodzianki przygotowanych przez szefa kuchni – Yannicka Lohou.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

THE TIME, CONCEPT BY MIELŻYŃSKI

Restauracja The Time to jedno z miejsc w odrestaurowanej zabytkowej kamienicy Młyńska 12, należącej do grupy Ilonn. Miejsce łączy klasykę i tradycję z nowoczesnością, stąd nazwa. Wystrój jest minimalistyczny, dominują elementy szklane, stalowe, kamień i szkło.

Premiery w Browarach Warszawskich: nowe restauracje, foodcourt i piwo rzemieślnicze

Odmieniony Browar Warszawski, Food Hall pod historycznymi kolebkami Leżakowni, 4-poziomowa restauracja i sports bar Roberta Lewandowskiego - NINE’s, starowarszawska Gastronomja oraz Japonka - sushi i japoński grill - to tylko niektóre z otwarć zaplanowanych na jesień w Browarach Warszawskich.

Warszawska Restauracja Forty

Na terenie industrialnego Fortu Mokotów stoi otoczony starymi drzewami zabytkowy budynek z czerwonej cegły. Do niedawna funkcjonował jako przestrzeń eventowa, a po trzymiesięcznym remoncie powstała w nim restauracja Forty, która pierwszych gości przyjęła w grudniu.

Munchies

Munchies tworzą Piotr Kubera, Jacek Tymburski oraz Adrian Tarkowski. Poznali się, pracując w Atelier Amaro. W zeszłym roku serwowali jedzenie na barce Wynurzenie w Warszawie, a w czerwcu tego roku otworzyli Munchies w Lublinie, gdzie dołączył do nich Jan Raczkowski.

Słony Spichlerz - pierwszy food hall w Gdańsku

W Polsce coraz częściej powstają projekty skupiające pod jednym dachem lub we wspólnej przestrzeni kilka lub kilkanaście restauracji. Food halle, nocne markety czy rewitalizowane postfabryczne budynki z ofertą kuchni z całego świata cieszą się popularnością.

Trzy miejsca na szampany

Poznajcie trzy miejsca, do których warto wybrać się na szampana.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej