x

Transgourmet i Selgros Cash & Carry zachęcają do wspierania restauracji i firm cateringowych

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    09.03.2021

36 restauratorów z całej Polski ma w marcu możliwość sprzedaży swoich produktów w 19 halach Selgros Cash & Carry. Ponadto oferta blisko 100 lokali oraz zniżki od czterech dostawców cateringów dietetycznych zostaną wypromowane w gazetce promocyjnej Selgros, która trafi do ponad 600 tysięcy klientów.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Transgourmet i Selgros Cash & Carry kontynuuje wszechstronne działania mające na celu wsparcie branży gastronomicznej. Jednym z nich jest wsparcie marketingowe przedsiębiorców z branży Horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej w halach sieci oraz akcja promocyjna w gazetce Selgros.  

W marcu w halach Selgros w całej Polsce, w strefie za kasami organizowane są specjalne stoiska wypełnione kulinarnymi przysmakami z lokalnych restauracji. Dla klientów sieci to okazja do zamówienia cateringu na zbliżające się święta wielkanocne. Oferta kolejnych, blisko 100 lokali świadczących usługi na dowóz, zostanie zaprezentowana w ulotce dołączonej do gazetki promocyjnej Selgros. Znajdą się z niej także kody rabatowe na ofertę firm cateringowych, które codziennie zaopatrują się w Transgourmet Foodservice. Zasięg akcji jest bardzo duży - ulotka trafi do ponad 600 tysięcy klientów sieci.

- W sytuacji pandemii koronawirusa chcemy pomóc naszym klientom gastronomicznym. Cieszymy się, że udostępniona przez nas przestrzeń w halach Selgros może być realnym wsparciem dla lokalnych restauratorów i ich biznesów – mówi Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Pierwsza edycja promująca restauratorów w halach sieci miała miejsce w grudniu. Akcja spotkała się z pozytywnym odbiorem zarówno wśród odwiedzających hale, jak i wśród restauratorów, którzy mogli dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców, dlatego firma postanowiła kontynuować ją w 2021 r.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Warsztaty California Wine & Food - praktyka i teoria

23-24 kwietnia w Art_inkubator w Łodzi odbędzie się kolejna edycja konferencji branżowej Food Service Summit.

FINLANDIA® Vodka na festiwalu Wódki i zakąski w Warszawie

Za nami druga edycja Festiwalu Wódki i Zakąski. Przez dwa dni, pod dachem Reduty Banku Polskiego w Warszawie, spotykali się eksperci i pasjonaci gorzelnictwa, miłośnicy sztuki barmańskiej oraz kulinariów.

Transgourmet i Selgros Cash&Carry wysyłają młodych kucharzy do Francji!

Dawid Wantrych i Emilia Czyrko z wrocławskiego Zespołu Szkół Gastronomicznych wygrali Polskie Eliminacje do Les Chefs en Or 2020 organizowane przez Transgourmet i Selgros Cash&Carry.

Preeliminacje Bocuse d’Or Poland

Przygotowania do krajowych eliminacji Bocuse d’Or ruszyły pełną parą. Preeliminacje krajowe Bocuse d’Or Polska odbędą się 11 grudnia 2017 r. w Centrum Techniki Kulinarnej Doram w Warszawie przy ul. Racjonalizacji 5.

Kongres Szefów Kuchni 2019

Jak co roku w październiku szefowie kuchni z całej Polski spotkają się w Warszawie, by wymienić się doświadczeniami oraz wysłuchać szeregu merytorycznych wystąpień, a także zapoznać się z wyselekcjonowaną ofertą dostawców dla branży HoReCa.

MIĘDZY SHAKEREM A BRZEGIEM PUCHARU

Dziś każdy przemysł wyróżnia najlepsze produkty czy ludzi wybitnych w swoim fachu. Nie inaczej jest na scenie barmańskiej. World Class to konkurs, w którym spośród tysięcy kandydatów na całym świecie wyłaniany jest ten jeden, wyjątkowy, szczycący się nienaganną techniką i kreatywnością.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej