x

Fika - Biznes dla Gastronomii z nagrodą Best Hospitality Marketing Agency

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    15.02.2021

Polska agencja marketingowa Fika - Biznes dla Gastronomii została wyróżniona w plebiscycie organizowanym przez LUXLife Magazine. - Nagroda dla najlepszej w Polsce agencji marketingowej w branży HoReCa to sygnał, że nasze działania mają sens i przynoszą efekty - mówią właścicielki agencji.

Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
LUXLife Magazine to kwartalnik poświęcony luksusowemu stylowi życia. Na jego łamach przeczytać można zarówno o urodzie, sztuce i nowych technologiach, jak i podróżach, hotelach i tym, co dla nas najważniejsze – gastronomii. To już piąta edycja plebiscytu Hospitality Awards, organizowanego przez magazyn. Tym razem, ze względu na sytuację na całym świecie, skupiono się na nieco innych wartościach.

Pandemia koronawirusa uderzyła w wiele biznesów i nie da się ukryć, że HoReCa była (i wciąż jest) jedną z najbardziej pokrzywdzonych branż. LUXLife postanowiło docenić tych, którzy przez ostatni rok włożyli masę pracy w rozwój i wsparcie klientów, którzy znaleźli się w tak trudnym i niespodziewanym położeniu.

– Rok 2020 to miesiące wyzwań, starań i ciężkiej pracy. Otrzymany tytuł jest dla nas tym cenniejszy, że do udziału w plebiscycie nie zgłosiłyśmy się same. Zostałyśmy nominowane, a następnie - drogą głosowania - wybrane Najlepszą Agencją Marketingową branży HoReCa w Polsce. Nie miałyśmy wpływu na wyniki, a oddane na nas głosy są obiektywnym wyrazem uznania dla pracy fiki. Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do naszego zwycięstwa! – mówią właścicielki agencji Agnieszka Borek i Marta Panfil.

Steve Simpson, koordynator plebiscytu, gratulując wygranym powiedział:
– Mam nadzieję, że rok 2021 będzie pod każdym względem fantastyczny dla wszystkich tegorocznych zwycięzców z branży HoReCa.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Nie żyje Tadeusz Gołębiewski, twórca sieci hoteli Gołębiewski

Nie żyje Tadeusz Gołębiewski, założyciel sieci hoteli Gołębiewski oraz fabryki cukierniczej Tago. Zmarł 21 czerwca - poinformowała Agnieszka Gawińska, odpowiedzialna za kontakty z mediami w firmie Tago.

Start Akademii Mistrzów Smaku By Belvedere. Znani szefowie kuchni w ekipie trenerów

Najlepsi szefowie kuchni z całej Polski będą szkolić młodych kucharzy kształcących się na kierunkach gastronomicznych. Wśród trenerów Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere znaleźli się m.in. Adam Chrząstowski, Michał Iwaniuk, Ernest Jagodziński czy Tomasz Łagowski.

Tadeusz Müller, Arkadiusz Kurowski, Witold Szabłowski i Restaurant Club - laureatami nagród AIG PRIX 2022

Podczas uroczystej gali w warszawskim Hotelu Raffles Europejski wręczono nagrody AIG PRIX przyznawane przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną na wniosek Akademii Gastronomicznej w Polsce. Tegoroczni laureaci to Tadeusz Müller, Arkadiusz Kurowski, Witold Szabłowski i Restaurant Club.

Konkurs "Czas na rybę!" - jest o co walczyć!

Laureaci trzech pierwszych miejsc ogólnopolskiego konkursu kulinarnego "Czas na rybę!" pojadą na wycieczkę do Włoch, do fabryki pieców UNOX w Padwie. Natomiast trzy najlepsze drużyny w rywalizacji uczniów szkół gastronomicznych wezmą udział w warsztatach kulinarnych z wykorzystaniem pieców UNOX.

Bartosz Peter i Sebastian Plasota zajęli 4. miejsce na Global Chefs Challenge

Bartosz Peter, ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet oraz Sebastian Plasota zajęli czwarte miejsce w finale Global Chefs Challenge na Worldchefs Congress & Expo w Abu Dhabi. Zespół otrzymał też wyróżnienie za najlepsze danie główne - halibuta z przegrzebkami z palonym masłem i tymiankiem.

Zwycięzcy I Mistrzostw Polski Barmanów SPB OPEN - Classic oraz Flair

Znamy zwycięzców I Mistrzostw Polski Barmanów. W kategorii klasycznej I miejsce zdobył Artur Wawrzyszczak, a w kategorii flair Kacper Smarz. Uczestnicy zawodów walczyli o wyjazd na Kubę, gdzie w listopadzie odbędą się Międzynarodowe Mistrzostwa Świata.

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej